مقامات عالىرتبه دولت کوشش مىکردند خود را بیشتر به اردشیر زاهدى نزدیک کنند ولى زاهدى در حالى که نخستوزیر هم حضور داشت خطاب به من گفت دوستان کلهپاچهاى من کجا هستند آنها به درد مىخورند. نخستوزیر و دیگران از این بیان او متعجب شده بودند.
در سال 1964 مقامات آمریکائى جهت مستشاران نظامى خود در ایران تقاضاى مصونیت سیاسى نموده و قرار بر این گردیده که جهت 87 نفر (50 نفر درجهدار و 27 نفر افسر) که طبق جدول زمانى جمع کل مستشاران نظامى در ایران مىباشند ...
وضع آموزش وپرورش از چند سال پیش بهتر نشده و هیچ تغییرى هم نکرده چون از زمانى که خانم پارسا وزیر شدهاند گرفتن پست در فرهنگ پولى شده (البته سابق هم بوده) ولى حالا دیگر تا اندازهاى علنى گردیده هرکس که مىخواهد رئیس فرهنگ یا رئیس بخش بشود باید یک مقدارى پول بدهد و بستگى دارد که آنجایى که مىخواهد رئیس بشود مبلغ فرق مىکند ...
طبق تقویم بهائى روز جمعه و شنبه 7 و ۵۲/11/۸ مصادف با تولد بهاءاللّه و همچنین اول و دوم ماه محرم مىباشد. ضمنا گرچه پخش موسیقى در اوایل محرم از طریق رادیو و تلویزیون نیز آزاد است لیکن اجتماع بهائیان در ایام سوگوارى و برگزارى جشن توأم با موسیقى با توجه به تعصبات مسلمانان در ایام محرم به مصلحت نمىباشد.
تو شعار خواهی داد "...آیا یک صدم کارهایی که من کردهام میتوانست به وسیلهٔ یک دیکتاتور دست راستی یا چپی صورت گیرد؟..." تو با خشم خواهی گفت "... تعداد پنج هزار زندانی سیاسی درست نیست. تعداد زندانیان سیاسی به اندازهٔ تعداد خائنین کشور است."
جمهوری ونیز و ایران کتابی در بردارنده حاصل تحقیقات ایرانشناس ایتالیایی گولیلمو برشه درباره تاریخ روابط سیاسی و اقتصادی ایران و دولت ونیز در عصر ترکمانان آق قویونلو و صفویه است که به سال 1865 میلادی منتشر شده است.
سند زیر به انتقال «شهید محمدعلی رجایی» به کمیته مشترک ضدخرابکاری در سال 1356 اشاره دارد. در زندان کمیته مشترک شهید رجایی متحمل شدیدترین شکنجهها شده بود.