بی منطق ترین حاتم بخشی های ایران در زمان پهلوی دوم در رابطه با اسرائیل رخ داد. از اسرائیل سلاح ها و خدمات فنی خریداری می شد که امکان تهیه آن از کشورهای دیگر هم وجود داشت و خرید آن تنها در حکم پرداخت یارانه به اسرائیل بود. حاصل این روابط تنها تحریک اعراب علیه ایران بود. فروش نفت با تخفیف به اسرئیل هم بخش دیگری از این روند بود.
قراین نشان می دهد که مأمون پیش از اقدام قطعی خود برای به شهادت رساندن امام به کارهای دیگری دست زده است که شاید بتواند این آخرین علاج را آسانتر به کار برد، شایعه پراکنی و نقل سخنان دروغ از قول امام از جمله این تدابیر است.
نظامیان امریکایی در تار و پود ارتش ایران در دوران پهلوی رسوخ کرده بودند و جالب اینجاست که این نظامیان بر روی اسلحه ها و انبار مهماتی که امریکایی ها به ایران می فروختند تسلط و نظارت داشتند و از ایران نیز پول می گرفتند.
پری بلنده یک اتومبیل شورولت سفید رنگ داشت که هر روز صبح رانندهاش او را به شهرنو میآورد و شبها هم پس از کار روزانه با همین اتومبیل به خانهاش میرفت.
علی رغم برکناری زاهدی، اوضاع اقتصادی کشور روز به روز بدتر می شد. گرچه که بعد از سقوط مصدق بهره برداری از نفت ایران را کنسرسیومی متشکل از کمپانی های غربی به عهده گرفت و درآمد ایران هم از بابت فروش نفت ( به صورت دریافت 50 درصد سود) به مراتب بیشتر از گذشته شد.
شبکه های اجتماعی اینستاگرام و تلگرام این روزها شاهد انتشار عکس نوشت ها و تصاویری مفهومی در مورد دومین نامه مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به جوانان اروپایی است که در ادامه برخی از آنها را مشاهده می کنید.
مسعود ده نمکی در اینستاگرام خود با انتشار تصویری از پشت صحنه اخراجی ها به سکانس مزاحمت برای نرگس نامزد مجید سوزوکی اشاره کرد و از آن به عنوان خاطرات تصویری نام برد
امریکا وانگلیس باید خواب دوران قاجار و پهلوی را ببینند. فرزندان ایران اسلامی با اقتدار از منافع خویش و وطن خود و ارزشها و اسلام و نظام جمهوری اسلامی دفاع می کنند و در سایه امنیت به مردم خود فرصت پیشرفت و سربلندی را می دهیم.
«رژیم صدام روابط خوبی با آمریکائیها داشت. طارق عزیز در آمریکا ملاقاتهائی با جورج بوش پدر داشت و من میتوانم بگویم که این آمریکا بود که عراق را وادار کرد به نیابت از طرف خودش با ایران بجنگد.»
روز 19 آذر 1382 شورای حکومتی عراق به اتفاق آرا به اخراج سازمان مجاهدین خلق از عراق رأی داد. علاوه بر این مقامات عراقی خواهان واگذاری مسئولیت پایگاه اشرف به ارتش عراق بودند که این مسئله نیز با مخالفت آمریکا مواجه شد. متعاقب این رویداد با تصویب قانون اساسی جدید عراق و منع حضور گروههای تروریستی در این کشور و همچنین برگزاری انتخابات پارلمانی و استقرار ...
باید متذکر شد که جنگ عراق علیه کویت، شرایطی را فراهم ساخت که شورای امنیت سازمان ملل برای جلوگیری از شکلگیری تناقضات بینالمللی و جلوگیری از بارز شدن نگاه غرضورزانهی این شورا نسبت به کشورهای مختلف، چارهای جز بازگویی حقیقت در مورد جنگ عراق علیه ایران نداشت.