پری بلنده یک اتومبیل شورولت سفید رنگ داشت که هر روز صبح رانندهاش او را به شهرنو میآورد و شبها هم پس از کار روزانه با همین اتومبیل به خانهاش میرفت.
«پری بلنده» از خانم رییسهای بسیار ثروتمند قلعه شهرنو بود. او زن لاغر و سبزهرویی بود که در خیابان اول قلعه شهرنو دو خانه بسیار بزرگ داشت و با مقامات بالای کشور صمیمیتی به هم رسانده و حتی با آنها رفت و آمد میکرد. یک اتومبیل شورولت (مدل ایمپالا) سفید رنگ داشت که هر روز صبح رانندهاش او را به شهرنو میآورد و شبها هم پس از کار روزانه با همین اتومبیل به خانهاش میرفت.
پری بلنده با اداره تشریفات نخست وزیری و وزارت امور خارجه همکاری داشت و برای میهمانان خارجی که به دعوت رسمی شاه و یا نخست وزیر و یا وزارت امور خارجه به ایران میآمدند بساط فساد میچید و زنان و دخترانی را که در اختیار داشت به میهمانیهای دربار و نخستوزیری و پارتیهای مربوط به رجال و سردمداران رژیم میفرستاد.
در برابر ارائه این خدمات، پری بلنده و سایر سردستههای شهرنو از حمایت مسئولین بلندپایه کشور و روسای شهربانی و ساواک برخوردار بودند و هیچ کس جلودار آنها نبود و هر کاری که میخواستند آزادانه انجام میدادند. دختران و زنانی که به لطایفالحیل وارد شهرنو میکردند مدت زیادی دوام نمیآوردند و به دلیل آنکه این بیچارگان از ساعات اولیه صبح تا نیمهشب مورد سوءاستفاده جنسی قرار داشتند دچار پیری زودرس شده و اکثریت قریب به اتفاق آنها از فرط تالمات روحی به مواد مخدر (بیشتر استعمال هروئین) روی میآوردند و ظرف مدت کوتاهی چنان درب و داغان میشدند که زن بیست ساله، چهل ساله به نظر میرسید.
به همین دلیل زنانی که وارد قلعه شهرنو میشدند پس از یک سال یا حداکثر دو سال که فرسوده میشدند و دیگر قادر به جلب مشتری نبودند توسط سردستهها از خیابانهای شهرنو رانده شده و به کوچه پس کوچههای انتهای خیابان دوم که مأمن فواحش هروئینی و اکثرا آلوده به بیماریهای مقاربتی بود پناه میبردند.
سردستهها برای جایگزین کردن زنان رانده شده به زنان جدید نیاز داشتند و به همین دلیل دور تسلسل فساد ادامه مییافت و هر روز به طرق مختلف دختران و زنان جدیدی را وارد این محله نفرینشده میکردند.پس از انقلاب شکوهمند اسلامی بساط این فساد سازمانیافته برچیده شد و عاملین آن از جمله پری بلنده به دار مجازات آویخته شد.