اشرف پهلوی که اخیرا در آمریکا فوت کرد خواهر دوقلو شاه بود که بعد از انقلاب اسلامی به آمریکا فرار کرد و با خود مال و اموال زیادی از دارایی ملت ایران را به یغما برد.
اشرف پهلوی» همیشه به عنوان سمبل فساد درباریان، زبانزد خاص و عام بود، زیرا هرزگی ها، زد و بندها، قانون شکنی ها و ولنگاری های او حد و مرزی نداشت و همین امر همیشه مشکلاتی را برای برادرش «محمدرضا» فراهم می آورد.
یکی از روحانیونی که در یکی از پیچیده ترین مقاطع تاریخ معاصر ایران نقش روشنگری خود را ایفاء نمود؛ آیت الله کاشانی می باشد که با حمایتهای موثر و قاطع خود از مبارزات ضداستعماری ملت ایران و دکتر محمد مصدق گامهای موثری در راه ملی شدن صنعت نفت ایران برداشتند. یکی ازبرجسته ترین ویژگیها و خصایص این روحانی انقلابی مبارزات ضد استعماری وی و به ویژه مبارزه با ...
مصطفی کمال در بین همگنانش، خصلتی نادر داشت. او کارگردانی معرکه بود که اولویتها را میدانست. ملیگرایانی که در مارس و آوریل 1920 به آنکارا کوچیدند، رهبری را فراچشم خود یافتند که در بحبوحه اغتشاشی که اشغال و مداخله متفقین به آن میدان میداد، فوتوفن کار را بلد بود.
مسلمانان نمیگذارند ما زندگی کنیم و مرتباً به ما نیش میزنند. این است که از طرف بیت العدل به محافل روحانی دستور داده شده، افرادی که در ادارات دولتی و پستهای حساس مشغول کار هستند، در کارهای مسلمانان کارشکنی نمایند و نگذارند مسلمانان پیشرفت کنند.
تصویری از یک مرد ناقص الخلقه در کرمان؛ این عکس از مجموعه آلبوم "سرپرسی سایکس" انتخاب شده است. سایکس مستشار نظامی انگلستان در ایران بود که در سال 1894 میلادی برای راهاندازی کنسولگری این کشور در کرمان به ایران آمد.
هفدهمین روز از ماه زمستان هرسال، یادآور مرگ اسطوره و جهان پهلوانی است که مدال را فدای جوانمردی کرد تا نامش همیشه در قلب ایرانیان زنده بماند؛ مردی که راز مرگش ۴۸ ساله شده است.
اولین شرط بختیار برای ریاست اخذ رأی تمایل مجلس بود و شاه این شرط را پذیرفت. علت اصرار بختیار به این دلیل بود که بعد از سال 1332ش. سنت رأی اعتماد مجلس توسط شاه از بین رفته بود؛ چراکه این امر به مجلس فرصت می داد، تا نخست وزیر منتخب شاه را رد کند.
طرفداران فرضیه وجود موجودات فضایی یا بیگانه در آخرین مورد از کشف یک گوشی موبایل متعلق به ۸۰۰ سال قبل در اتریش خبر دادهاند. آنها مدعی هستند که موجودات فضایی این گوشی را در زمین جا گذاشتهاند.
یک عکاس زن آلمانی مجموعه ای از عکس های دیده نشده خود از دهه شصت ایران را در فلیکر منتشر کرد که زندگی در دهه اول انقلاب و سال های جنگ در ایران را نشان میدهد. "کیسی هوگلفینک" عکاس زن آلمانی است که در سال های 59 تا 68 چندین بار به ایران سفر کرده و از نقاط مختلف ایران عکاسی کرده است. این عکاس در جریان سفرهای خود با یک ایرانی ازدواج می کند و ...