خانم عبادیان میگفت: ابراهیم همهاش توی راه گریه میکرده. یعنی حتی جلوی او هم نمیتوانسته یا نمیخواسته اشکهایش را پنهان کند. میگفت: بش گفته «یک قرآن میدهم ببرید بالای سرش بنشینید چند تا آیه بخوانید، بلکه دردش ...».
امام خمینی در پنج ماهگی پدرش را از دست داد و 16 سالگی مادرش به رحمت خدا پیوست این رنجها نه تنها در روح بزرگ حضرت امام، اثر منفی نگذاشت بلکه او را انسانی کارآزموده بار آورد.
یکی از معروف روزنامه ها قدیمی به زبان فارسی روزنامه حبل المتین است. این روزنامه که نزدیک چهل سال در خارج از ایران منتشر می شده، به مدیریت سید جلال الدین الحسینی ملقب به موید الاسلام در شهر کلکته به زبان فارسی تأسیس و شماره اول آن در تاریخ دهم جمادی الثانی 1311 هـ.ق چاپ و توزیع گردیده است.
حضرت امام خمینى( قدس سره) در تاریخ ۱۹ شهریور ماه سال ۱۳۶۷ در پاسخ به استفتاء انجام شده در مورد شطرنج ، این ورزش فکرى را، که در حال حاضر فاقد جنبه قمارگونه است، را آزاد اعلام نمودند. تصویر بریده روزنامه اطلاعات همان روز ملاحضه فرمائید:
از این معنی حیرتم به حیرت افزود که در این ازدحام و فتور که اگر در شهری از ایران واقع شده بود از شب دوشنبه تا بحال ده هزار تن بیشترک به معرض قتل و هلاک برآمده بودند. غریب تر آنکه هنوز کوثلیان از حکم مقصر فارغ نشده اند. مطلب از ایراد این گزارشات آشکار کردن خیر خواهی و بی آزاری و آزادی مردم این شهر است، که تا گناه بر گناهکار ثابت نشود به معرض مؤاخذه درنیاورند؛...
من از این سخن متحیر شده گفتم سخن اغراق و دروغ در فرنگ کسی نشنیده است چگونه می تواند شد که سیصد مایل مسافت بعیدی را که می گویند، در اندک زمانی خبر به دارالخلافة لندن خواهد رسید.
... امیر نظام هفته ای دو روز مستمراً بدروازه غربی تهران می رفت و در بالاخانه دروازه می نشست و هر متاعی از خارجه وارد می کردند، در گمرک نگاه می داشتند تا امیر نظام آنها را معاینه نماید و هر جنسی را که صلاح نمی دانست به ایران وارد شود حکم به استرداد آن می داد.
حاج ابراهیم خان کلانتر معروف به اعتمادالدوله از وزرایی است که در دورهی سه پادشاه و دو سلسلهی حکومتی وزارت کرده و به ترتیب وزارت لطفعلی خان زند، آقا محمد خان قاجار و فتحعلی شاه قاجار را به عهده داشته است
ژوبر که از سوی ناپلئون بناپارت به ایران اعزام شده بود. در سال 1221 ق. در اردوگاه جنگی عباس میرزا با روسها از او دیدن میکند. در این دیدار به نقل ژوبر عباس میرزا به وی چنین میگوید: