"های مانوس" یکی از اعضای مقاومت نروژ پیش از اعدامش به دست نازی ها نوشت:"ما همه به سوی مرگ می رویم، اما ترجیه می دهم به مرگ لبخند بزنم؛ چرا که می دانم مرگم برای هدفی ارزشمند بوده است"
در نتیجهٔ جنگ کره (۵۳-۱۹۵۰) دو کرهٔ مجزا بر جا ماند که از زمان جنگ سرد تا امروز پابرجاست.کره شمالی یک دولت کمونیستیست - هرچند آخرین موارد به کار بردن کلمهٔ کمونیسم از قانون اساسی این کشور در سال ۲۰۰۹ حذف شد- که اغلب آن را استالینیست و انزواگرا توصیف میکنند.اقتصاد کره شمالی در ابتدا از رشد قابل توجهی برخوردار بود اما در دههٔ ۹۰ (بر خلاف همسایهٔ کمونیست ...
کودک اهل "کنگو" که به علت اعتراض پدرش؛ مامورین بلژیکی دست او را قطع کرده اند.بلژیکی ها که کشور "کنگو" را تحت استعمار و استثمار خود داشتند برای بهره کشی بیشتر از مردم این سرزمین و جلوگیری از شورش احتمالی آنها کودکان آن مردم بی نوا را به گروگان گرفته بودند.
گفته اند که ایرانی ها در دوران باستان و تا پیش از دوران صفویه چای نمی نوشیده اند و به جای آن قهوه خانه داشته اند.درباره منشا گیاه چای هم روایات مختلف است اما آنچه می توان با اطمینان گفت، این است که حدود سه قرن پیش از میلاد، چینی ها چای را دم می کرده اند و می نوشیده اند.
در جنگهای بالکان در ۱۹۱۲ و ۱۹۱۳ اوضاع آن منطقه به شدت به هم ریخته بود بود؛ تا این که صربها که از زیاده خواهی اتریشیها شاکی بودند، ولیعهد این کشور و همسرش را در ۱۹۱۴ در سارایوو ترور کردند؛صربستان مقصر اصلی وقوع جنگ جهانی اول بود.
نبرد موکدن در منچوری بین نیروهای ژاپنی و روسی درگرفت که پس از شکست نیروهای روسی ، آنها ناگزیر شدند سرزمین منچوری را رها کنند.شکست های پیاپی غول روسیه تزاری در مقابل کشور کوچک و ناشناخته آسیایی ژاپن موجب یک شورش در شهر سنت پترزبورگ پایتخت روسیه در 22 ژانویه سال 1905 گردید.
«سوزنهای کلئوپاترا» ستونهای است که از سنگ گرانیت سرخ، به ارتفاع بیش از 21 متر و وزنی حدود 180 تن ساخته شدهاند و بر روی وجوه آن متنی به خط هیروگلیف مصری کنده شده است.
یکی از اموری که امروزه ساکنین کلان شهرها با آن مواجه هستند، بحث طرح ترافیک و محدوده ی آن است؛ اما جالب است اگر بدانید که نخستین طرح ترافیک در تاریخ ایران در دوره قاجار و حکومت ناصرالدین شاه اجرایی شده است!
حسن وثوقالدوله، رئیسالوزرای ایران در دوره قاجار و عاقد قرارداد ۱۹۱۹ با بریتانیا، هنگام بازگشت از اروپا در کنار برادرش احمد قوامالسلطنه که او نیز در دورههای قاجار و پهلوی چند بار نخستوزیر شد.
امیرکبیر برای اینکه از روابط درباریان و روحانیون با بیگانگان مقیم کشور اطلاع پیدا کند و بتواند مأمورین وظیفهشناس و وطنپرست را از خائنان تشخیص دهد، اداره مخصوصی در تهران تأسیس کرد که کارکنان این اداره به صورت کاملا مخفیانه بر تمام امور نظارت میکردند از نفوذ بسیاری در سراسر کشور برخوردار شده بودند.
وی بهخاطر خونریزی و کشتار مردم در جریان انقلاب، بهقدری بدنام بود که فردی نظیر بختیار نیز از همکاری با وی ابا داشت و آن را لطمهای به وجههی ملی خود میدانست، اما برای دستیابی به هدف مشترک، ناگزیر از همکاری با وی شد.