اکابر در سال1315 نخستین سازمانی بود که برای با سواد کردن بزرگسالان تاسیس شد که با استفاده از مدارس موجود بصورت شبانه اقدام به این کار نمود و فعالیت این سازمان تا سال1320سالی که ایران به اشغال در امد ادامه داشت
وی پس از پیروزی انقلاب، مدتی حاکم شرع و قاضی دادگاههای انقلابی بود و نیز مدتی ریاست ستاد مبارزه با مواد مخدر را بر عهده داشت. رفتار قاطع آیت الله خلخالی در این مناصب محبوبیت فراوانی را در جامعه انقلابی ایران برای او رقم زد.
در این نوشتار، درصدد هستیم تا نشان دهیم که آیا توسعهی اقتصادی ایران در زمان پهلوی براساس نیاز داخلی صورت گرفته بود یا اینکه پشت این مسئله، موضوع دیگری نهفته بود.
اخیرا تصویری قدیمی مربوط به 3 یمنی منتشر شده که ادعا میشود سالها پیش ترور نافرجامی علیه عبدالعزیز بن عبدالرحمن آل سعود پادشاه وقت عربستان، انجام دادهاند.
یک مبارز علیه رژیم شاهنشاهی و محقق گفت: آیتالله پسندیده روایت کرد من همان وقتها به تهران آمده بودم و از سرلشکر نصیری رئیس شهربانی خواستم به دیدار حضرت امام بروم. موافقت کرد و من برای دیدن ایشان به همراه رئیس پادگان به عشرتآباد رفتم.
کامروز خسروی جاوید گفت: بعد از استقلال جمهوری آذربایجان، نویسندگان آذربایجان شوروی در پی تحریف تاریخی هستند و متاسفانه در این سنوات اخیر جعل تاریخی توسط بازمانده حزب دموکرات ایران دامن زده میشود که اهداف ستارخان ملی نبوده است.
فرزند آیتالله طالقانی با بیان اینکه در آن زمان که آیتالله طالقانی احساس نیاز کرد برای تبلیغ دین در عرصه عمومی حضور پیدا کند در علما کمتر کسی در پی حضور در عرصه عمومی جامعه بودند، گفت: در آن زمان تنها برخی متدینین غیر معمم بودند در عرصه عمومی حضور پیدا میکردند.
آقای احسان طبری که از تئوریسینهای حزب کمونیست بود به دیدن علامه میرود و علامه به اشکالات او درباره مطالب دینی و عالم ماوراءالطبیعه پاسخهای قوی میدهد به طوری که احسان طبری بحث را ادامه نمیدهد و به عظمت اسلام اعتراف میکند.
حجتالاسلام مرحوم علی ابوالحسنی(مُنذِر) مقالهای با موضوعات جذابی چون عزاداری شورانگیز هندوها، اهل سنت، زردشتیان، عرض حاجت و نجوای هندیان با امام حسین(ع) نوشته است که فرزند ایشان در اختیار فارس گذاشته است.
مرحوم آیت الله مهدویکنی بیش از این که سیاستمدار و شخصیت سیاسی باشد، یک روحانی وزین و سنتی بود؛ یکی از ماندگارترین خدمات ایشان تأسیس یک مرکز علمی بسیار قوی همچون دانشگاه امام صادق (ع) است.
در همان جام جهانی مکزیک، ستاره ای در آسمان فوتبال درخشید به نام دیگو مارادونا از کشور آرژانتین. به شکل معجزه آوری، دو کشور آرژانتین و انگلیس که در جنگ نظامی بر سر جزیره فالکلند بودند، در این دوره به هم رسیدند. مارادونا در این دیدار سخت توانست دو گل بسیار زیبا به ثمر برساند.