تبهکاریهای سیاسی، اجتماعی، فکری ـ فرهنگی، مذهبی، اقتصادی رضاخان در طی سالهای 1300- 1320 در تاریخ چندصد ساله اخیر ایران بدون سابقه بود. او در عرصه سیاسی قانون اساسی مشروطیت، مجلس شورای ملی و دیگر دستاوردهای نظام مشروطه را که مردم کشور از اقشار و گروههای مختلف آنهمه برای بهدست آوردنش جانفشانی کرده بودند، یکسره تهی از محتوا ساخته و دیکتاتوری خشن، ...
امام در پاسخ به خبرنگار سیبیاس دربارهی ماهیت ضدآمریکایی انقلاب اسلامی ایران میگویند: «اگر معنای ضدیت با آمریکا این است که ما نمیخواهیم وابسته به آمریکا باشم، آری ما ضدآمریکایی هستیم و اگر ترس آمریکا این است، آری باید بترسند.»
اصفهان سال 1272 شمسی آلبوم مسعود میرزا ظل السلطان، حاکم اصفهان ظل السلطان در زیر این عکس نوشته است؛ عکس ابراهیم و اسماعیل و معصومه اولادهای آقای حسین قاطرچی و سکینه هستند که آب گوشت میخورند.
دقیقا مشخص نیست، که از چه زمانی پای خاطرات همفر به مطبوعات و کتب تاریخی گشوده شد. طبق گفته منابع تُرکزبان که مدعی صحت و اصالت این خاطرات هستند، این کتاب برای اولین بار در قالب ستونی کوتاه در مجله اشپیگل و سپس در نشریه ای فرانسوی به چاپ رسیده اما برای گفته خود سندی ارائه نکرده اند.
پس از انقلاب اکتبر 1917 در روسیه تزاری و از بین رفتن سلسله رومانوفها و اعدام خانوادة سلطنتی و تشکیل دولت اتحاد جماهیر شوروی در آن کشور، دولت جدید به ریاست لنین به تبلیغ مرام اشتراکی (کمونیستی) پرداخت و بعضی از افراد کشورهای همسایة روسیه را تحت تأثیر مرام و مسلک خود قرار دادند، منجمله در ایران عدهای به بلشویکها گرویدند
هرمزد رسام باستانشناس بریتانیایی آسوری تبار ، دیپلمات و جهانگردی بود که الواح گلی حماسه گیلگمش،کهن ترین حماسهٔ بشری، همچنین استوانهٔ مشهور به لوح حقوق بشر کورش را در سال ۱۸۷۹ طی کاوشهای باستانشناسی در بینالنهرین یافت.
عکس زیر مربوط به یک فروشگاه اورکت در کپنهاگ دانمارک است که مالک آن در سال 1936 تصمیم گرفت با اقدامی بسیار عجیب، بزرگترین تبلیغی که ممکن بود را برای فروشگاه خود انجام دهد.
«کلوب پاشا» یک مرد انگلیسی، بر ارتش این مملکت مسلمان فرمانروایی میکند. من تصمیم گرفتم «کلوب» را بکشم! آنگاه نواب شمهای از مظالم انگلیسیها را بیان نموده و گفت: اگر این جزیره بریتانیا یکباره به زیر آب میرفت، خوب میشد.
میرزا ابوالحسن غفاری کاشانی بی شک یکی از بانیان نقاشی ایران در دوره قاجار می باشد، به نحوی که نخستین مدرسه نقاشی در ایران که تا حدودی با شیوه های اروپایی در آمیخته بود، توسط وی و در دوران حکومت ناصرالدین شاه قاجار تاسیس گردید.