جیپیاس یا سیستم موقعیتیاب جهانی (Global Positioning Systems)، یک سیستم راهبری و مسیریابی ماهوارهای است که از شبکهای با حداقل ۲۴ ماهواره تشکیل شده است. این ماهوارهها به سفارش وزارت دفاع ایالات متحده ساخته و در مدار زمین قرار داده شدهاند. جیپیاس در ابتدا برای مصارف نظامی تهیه شد ولی از سال ۱۹۸۰ استفاده عمومی آن آزاد و آغاز شد.
پس از سخنرانی امام خمینی در رابطه با قانون کاپیتولاسیون و هراس حکومت از تکرار حماسه پانزده خرداد رژیم تصمیم بر تبعید ایشان میگیرد و در شب 13 آبان خانه ایشان را با صدها کماندو و چترباز مسلح محاصره نموده و پس از دستگیری ایشان را به تهران منتقل مینماید و مستقیما به فرودگاه مهرآباد میبرند و از آنجا با هواپیما به ترکیه منتقل نمودند...
روزی که مظفرعلی ذوالقدر به طرف حسین علاء تیراندازی کرد، من در منزل مرحوم سید غلامحسین شیرازی، در خدمت مرحوم نواب صفوی بودم. آن شب سید شهیدان سیدمحمد واحدی و خلیل طهماسبی هم آمدند.
با هدایت یکی از روحانیون سرشناس حوزه علمیه قم به محضر استاد رفتیم و پرسشها را در زمینههای رسالت، امامت و ولایت مطرح ساختیم. با این امید که پاسخهای استاد، رهگشای مسلمین باشد که در این موارد، نکتههای ابهامی دارند.
در این مکالمه تاریخی جزئیات مشورت تلفنی شاه با علی امینی را می توانید بشنوید. اهمیت این مکالمه که از شنود تلفنی ساواک ازخانه علی امینی درچهاردهم آبان ماه 1357 بدست آمده است، درمورد افشاء دیدگاه های شاه و امینی درباره راههای کنترل حرکت توفنده مردم در جریان انقلاب اسلامی است.
موسی حقانی با رد اینکه امثال سیدحسن تقیزاده در پی نهادسازی دولت مدرن بودند، گفت: سعی افرادی مانند فروغی و تقیزاده برای ایجاد دولتسازی مدرن واقع بینانه نیست، ما در بیابان و برهوت زندگی نمیکردیم که هیچ نهاد مدرنی نداشته باشیم.
در نهم بهمنماه، سالروز شهادت سردار سرلشکر پاسدار شهید "غلامحسین افشردی" (حسن باقری) در سال 1361 و دکتر "مجید بقائی" فرمانده قرارگاه کربلا در منطقه فکه، غزل تازه حامدی را که از زبانی محکم، پیراسته و در عین حال روان برخوردار است، میخوانید.
صفحه حوادث با اخبار عجیب و غریب و در بسیاری از موارد پند آموز برای بسیاری جذابیت دارد. در روزنامه های قدیمی نیز روزنامه نگاران برای جلب توجه مخاطبین خود سعی می کردند اخبار عجیب و غریب روزگار خود را در مطبوعات نشر دهند.
خودرو آریا یکی از خودروها آمریکایی محصول شرکت رامبلر بود که در ایران مونتاژ و با نام ایرانی آریا و شاهین به مردم عرضه می شد. در زیر تبلیغات این خودرو را مشاهده می کنید.
«ایران تک حزبی شد»؛ این تیتری بود که روزنامه ها بعد از تشکیل حزب رستاخیز به عنوان یک حزب ملی تیتر کردند اما مصائب این حزب برای کسانی که نمی خواستند این مساله را بپذیرند این بود که گذرنامه دستشان بگیرند و از کشور خارج شوند، چراکه دیکتاتوری شاه اجازه فعالیت دیگر احزاب را در ایران نمی داد.
ناصر حجازی که به کویت سفر کرده بود در اثنای جنگ تحمیلی به ایران باز گشت وی از دروغ های کویتی ها و خوشحالی آنان از تصرف خاک ایران توسط بعثی ها دراین گفتگو ابراز تاسف و ناراحتی کرده است. البته جالب اینجاست که خوشحالی کویتی ها دیری نپایید و دشمن بعثی بعد از ناکامی از حمله به کشورمان خاک کویت را نیز در جنگ دوم خلیج فارس به تصرف خود درآورد.