امیر سرتیپ «اسدالله عادلی» خلبان شجاع جنگ تحمیلی، از فاصله ۴۰۰ مایلی از داخل خاک ایران، فقط با یک شنود ساده توانست عیب جنگنده آمریکایی را پیدا کند و جان خلبانش را نجات دهد!
«کارا هولتگرین» خلبان زن نیروی دریایی آمریکا، درباره قرار گرفتن در یک وضعیت خطرناک و کمک یک خلبان ایرانی به وی در جنگ اول خلیج فارس در سال ۱۹۹۱ میگوید: در حین ماموریت ناگهان آژیر به صدا در آمد و هیچ یک از متخصصان و مهندسان ناو آبراهام لینکلن نتوانستند عیب تامکت را پیدا کنند! همه ناامید بودند و چیزی به سقوط من نمانده بود که ناگهان صدایی از بیسیم شنیده شد و با راهنماییش جان من را نجات داد و باعث حیرت و تحسین کل پرسنل ناو لینکلن شد!
امیر سرتیپ «اسدالله عادلی» خلبان شجاع جنگ تحمیلی، از فاصله ۴۰۰ مایلی از داخل خاک ایران، فقط با یک شنود ساده توانست عیب جنگنده آمریکایی را پیدا کند و جان خلبانش را نجات دهد!
همچنین گفته می شود در جریان پروازی که اسدالله عادلی به همراه هواپیمای اف-۱۴ با کابین عقبی امیر سرتیپ «محمد مسبوق» انجام داد، یک فورمیشن از هواپیمای «میگ۲۳ » فلاگرهای عراقی جهت انجام عملیات بمباران در خاک ایران مشغول پرواز بودند که توسط رادار تامکت (اف-۱۴) شناسایی شدند. مهمترین اتفاق این ماجرا تصمیم سرهنگ اسدالله عادلی بود؛ تصمیمی که منجر به انهدام هر سه فروند میگ۲۳ عراقی و خلق شگفتانگیزترین پیروزی هوایی تاریخ تنها با شلیک یک موشک «فونیکس» شد.
خلبان نابغه ایرانی با توجه به فورمیشن نزدیک کرکسهای عراقی تصمیم گرفت با یک موشک فونیکس هواپیمای لیدر را مورد اصابت قرار دهد. با رها شدن موشک فونیکس و برخورد به میگ۲۳ لیدر، در اثر ترکشهای ناشی از انفجار، هر سه هواپیمای عراقی در دم منهدم شدند و این عملیات شگفتانگیز در تاریخ جنگهای هوایی دنیا به ثبت رسید.
بله . بااین کار میخواسته هوش بالا و دانش خودش و خلبانان ایرانیو بهشون بفهمونه . خب خودشم تو امریکا دوره دیده بود و من در جایی خوندم که کلی از خلبانان امریکایی در روی همون ناو همدوره های خودش در آمریکا بودن
این ماجرا برا هزار سال پیشه که امریکا هم از تامکت استفاده میکرد، خلبان ایرانی هم اموزش کامل رو امریکا دیده بود .
الان با رپتور و اف ۳۵ و خلبانان زبده شون حرفی برا گفتن نداریم🙄