به وی تفهیم گردد که چنانچه من بعد به رویّه خود ادامه دهد، شدیداً تنبیه... ضمناً به موازات آن با استفاده از کلیه امکانات موجود اعمال و رفتار و تماس هایش را تحت نظر قرار داده
ثابتی در جایگاه اداره یکم و اداره کل سوم در دهههای (1340- 1350) کارنامهی سیاهی دارد. او به سه دلیل علیه الله، علمای الله، مجامع اسلامی و نیروهای اسلامی توطئه میکرد:
خودت میخواهی رئیس جمهور بشوی؟! گفت آنموقع من نیستم، آن موقع کس دیگری است میآید رئیس جمهور میشود و بعد از چند سال که بگذرد آقا امام زمان ظهور میکنند
کتاب در فصل نخست از خود با عنوان کابوس نیاوران درباره خطر امنیتی تیمور بختیار به عنوان راس یک گروه اپزیسیون در عراق بر علیه رژیم پهلوی شروع شده و در ادامه با برگشت به خواستگاه بختیار و چگونگی رشد وی در حکومت پهلوی در هشت بخش سیر تبدیل شدن وی از سرباز حکومت به یک مبارز و مخالف سیاسی با حکومت و در نهایت قتل وی را مورد بررسی قرار داده است.
حضرت آیت الله خامنه ای در طی سال های مبارزاتی خود، همواره به شیوه های گوناگون از سوی رژیم و مأموران ساواک در فشار قرار داشتند و شاید یکی از آخرین این اعمال فشار ها در تبعید ایشان به ایرانشهر رقم زده شد.
کتاب فوق شامل یک پیشگفتار و مقدمهی نستباً جامع است که در آن ابعاد شخصیتی و اخلاقی شهید دستغیب به صورتی شیوا تبیین و به نقش ایشان در جریان انقلاب اسلامی اشاره شده است. در پایان مقدمه لیستی از تألیفات و آثار شهید دستغیب برای اطلاع خوانندگان ضمیمه شده است.
چون احتمال دارد شخص نامبرده بالا از طریق مرزهای زمینی یا هوایی دفعتاً به کشور وارد گردد، برای اینکه در اعزام وی به تهران کمترین وقفهای ایجاد نشود تقاضا نمودهاند ضمن پیشبینیهای لازم یک فروند هواپیما یا هلیکوپتر در مرکز استان آماده باشد»
گارد شاهنشاهی به طور خیلی محرمانه با همکاری سازمان اطلاعات و امنیت کشور پیگیری نمایند تا ببینیم دیگر چه میگوید و با چه اشخاصی روابط دارد و با چه کسانی صحبت میکند...
رییس دادگاه در اینجا از بهمن نادریپور (تهرانی) خواست که به اظهاراتش ادامه دهد. تهرانی ادامه داد: یکی دیگر از موارد اتهام که بر اساس اعتراف خود من بر من وارد آمده شرکت در شهادت سید علی اندرزگو معروف به شیخ عباس تهرانی است.
نویسنده با چیره دستی روایتی از بچههای مذهبی مبارز را نقل میکند و مشی آنها را برای خواننده روشن میکند. مشی آنها در حقیقت همان مشی امام خمینی (ره) است و آن را در تقابل با سایر مشیها قرار میدهد.
روز دوم شهریور 1357 سیدعلی اندرزگو پس از یک تعقیب و گریز طولانی در تهران حوالی میدان ژاله (میدان شهدا)، در درگیری با مأموران ساواک به شهادت رسید و بدین ترتیب پرونده تعقیب 14 ساله وی مختومه شد و ساواک علیرغم تصمیم اولیه اش نتوانست او را زنده دستگیر کند.
رییس دادگاه در اینجا از بهمن نادریپور (تهرانی) خواست که به اظهاراتش ادامه دهد. تهرانی ادامه داد: یکی دیگر از موارد اتهام که بر اساس اعتراف خود من بر من وارد آمده شرکت در شهادت سید علی اندرزگو معروف به شیخ عباس تهرانی است.
اخیراً احمد فراستی (1) یکی از عناصر ساواک (سازمان اطلاعات و امنیت کشور) در یک میزگرد تلویزیونی به همراه دو تن از مبارزین دوران ستم شاهی و فرد دیگری که پژوهشگر و تاریخدان بیطرف(!) معرفی شد، هر یک جداگانه به بررسی عملکرد ساواک پرداخته و نقطه نظرات خود را بیان کردند. سی و هفت سال پس از سرنگونی رژیم ستم شاهی و پایان اعمال وحشیانهترین شکنجهها در زندانهای ...
او در مهر 1340 بازنشسته شد و در بهمن آن سال از ایران اخراج گردید. متعاقباً شاه دستور مصادره اموال و داراییهای تیمور بختیار را صادر کرد و همزمان تمامی رجال و شخصیتهای طرفدار بختیار بازداشت شدند
ز طریق وزارت کشور به استانداری و فرمانداریها ابلاغ گردد به رؤسا و کادر ادارات مربوطه ابلاغ نمایند، همسران خود را از ظاهر شدن با چادر در اجتماعات منع نمایند.
ریاست ساواک در سلسله مراتب اداری، معاون نخستوزیر بود و ساواک از زیرمجموعههای دولت محسوب میشد. اما کیفیت و حیطه کار و فعالیت این سازمان هیچگاه ارتباط مستقیمی با نخستوزیر و کابینه نداشت و رؤسای ساواک مستقیماً با دربار و شخص شاه در ارتباط بودند.