اختلاف شخص مرحوم آخوند خراسانی با حاج شیخ فضلالله نوری، در جریان مشروطه، «عمدتاً» (و نه البته «تماماً) بر سر «تشخیص موضوع»، یعنی بر سر شناخت ماهیت حقیقی جناحها و مبدا و مآل واقعی جریانات مؤثر و دست اندرکار مشروطه بود
شیخ فضل الله نوری مظلومی بود که بَر دارِ جور و جهلِ زمان خود رفت، او که فریاد بلندش در اعتراض به مشروطه ای که بوی وابستگی به دول بیگانه و از خودبیگانگی بود، به جایی نرسید و در نتیجه بر بالای دار رفت تا حیات دین، تحت الشعاع پیچیدگی های شرایط سیاسی حاکم بر جامعه قرار نگیرد و ننگ یک روحانی وابسته بودن را از خود بزداید.
33 سال پیش در چنین روزی (یازدهم مرداد) حکم ریاست جمهوری محمدعلی رجایی از طرف امام خمینی (ره) تنفیذ شد. وی پس از برکناری بنی صدر، به مدت 30 روز مسوولیت شورای موقت ریاست جمهوری را برعهده داشت
کارنامه شهر کوفه در تاریخ عبرتهایی را پیش روی ما قرار میدهد که نگاه به آن خالی از لطف نیست، مانند ماجرای ورود حضرت مسلم بن عقیل(ع) به کوفه و تنها ماندن ایشان در شهری که داعیه طرفداری از امام را داشت.
این جنگ خسارات بسیار زیاد جانی و مالی بر جای نهاد و مدت 1565 روز طول کشید . در طول این مدت در حدود 65 میلیون نفر بسیج شده بودند که از این عده در حدود 9 میلیون نفر کشته شدند ، در حدود 22 میلیون نفر معلول و از کار افتاده و 7 میلیون نفر برای همیشه معلول و ناقص شدند و حدود 5 میلیون نفر نیز مفقود بر جای گذاشت.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی آیتالله مشکینی در مسئولیتهای گوناگونی ایفای نقش کرد. ایشان در دوره دفاع مقدس با حضور در جبهه به رزمندگان روحیه میداد.
تعداد تصاویر باقیمانده از مدینه قدیم چندان زیاد نیست؛ عمدهترین این عکسها مربوط به ۱۹۰۷ و ۱۹۰۸ میلادیاند که یک نمای باز از این شهر را نمایش میدهند.
هر یک از اعمالی که از جانب خداوند بر آن سفارش گردیده شده است، بی شک دارای پاداش و ثوابی منحصر به فرد می باشد، چنانچه در این باره امام حسن عسگری (ع) بیان داشته اند:
نوه علامه امینی گفت: علامه با درک بیشتر از شخصیت امام علی(ع) سعی داشتند تا دلیل این مظلومیت را ریشهیابی کنند و بررسی کنند که چه زمینههایی در جریانات فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در جامعه آن روزگار وجود داشته است که باعث شده تا فردی مانند امیرالمؤمنین(ع) این چنین مظلوم واقع شوند
101سال پیش مجلس اول شورای ملی، قانونی را تصویب کرد که بر اساس آن دستگاه جدیدی به نام «بلدیه» پیگیر امور شهری شد و بدین ترتیب شهرهای ایران، چهره نوینی را به خود گرفت.مجلس شورای ملی قانونی را تصویب کرد تا پس از سالها زندگی شهرنشینی، زندگی شهروندان در چارچوب قانون، مدون شود و امور شهری از طریق متولی جدیدی سامان بگیرد.
نوه شیخ مرتضی انصاری گفت: آن مرحوم میگفت ما وقتی وجوهات را از مردم میگیریم میگوییم انشاءالله امام زمان(عج) بپذیرند زیرا این وجوهات متعلق به امام زمان(عج) است پس اگر بیش از طلبگی زندگی کنیم مثل این است که این آب چرک را نوشیدهایم.
میلاد عرفانپور در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی این چنین سروده است: فلسطینم، صدای رنج انسانم، مرا بشنو/ که شعر داغ من تا آسمان برده بلاغت را/ فلسطینم، غم آخرزمانم، قبله اول/ که زیر تیغ میخوانم نماز استقامت را.
سجاد شاکری در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی این چنین سروده است: مینویسم روی کاغذ قصه قابیل را/ ماجرای کودکان وارث هابیل را/ دستهای کوچک او پر شدند از سنگها/ تا که بنشاند به فرق ابرهه سجیل را.