بقایی که در 21 تیرماه 1359 به اتفاق 65 نفر دیگر دستگیر شده بود، ده روز بعد با سپردن تعهد مبنی بر اینکه از ایران خارج نشود آزاد شد، اما گردش کار پرونده مدتی ادامه یافت و بالاخره منجر به برائت او از اتهامات منتسبه شد.
حجتالاسلام محمدمهدی تاج لنگرودی از دوستان فرزند آشیخ حسنعلی نخودکی گفت: من خودم همیشه برای حل مشکلات خود با اجازه پسرشان آشیخ علی مقدادی به شیخ متوسل میشوم و ختم قرآنی نذر ایشان میکردم و گاهی نیز نتیجه گرفتهام.
وسطهای مجلس طلبه مداح شعری خواند و صادق را آتش زد. صادق دفترچه شو از بادگیر بیرون آورد و گفت: برادر این شعر را برایم بنویس. طلبه گفت: من این شعر را از صبح برای چهار نفر در دفترچه شون یاداشت کردم و آن ها شب نشده شهید شدهاند.
جناب مشفق چه از نظر سخاوت مالی و بخشندگی و چه از وجه جوانمردی زبانزد بود. به نظرم کسانی که در دنیا بر مردم سخت گرفتند خداوند نیز بر آن ها سخت گرفت اما استاد هیچ گاه بر کسی سخت نگرفت و خداوند هم او را خیلی راحت از این دنیا برد. ایشان با مردم از جوانمردی رفتار کرد و خداوند نیز با بخشندگی با او رفتار کرد.
در یکی از روزهای بهار سال 1360 مسئولین شهر شیراز تصمیم می گیرند به خاطر رشادت ها و دلاوری های عباس دوران، یکی از خیابان های شهر شیراز را به نام او کنند؛ لذا از دوران دعوت می شود تا در مراسم شرکت کند و او نیز قبول کرده و به آن جا می رود که از دوران به شایستگی تقدیر می شود.
وی در دوره سلطنت رضا شاه با دوستان صمیمی و دیرین خود، بویژه سید حسن تقیزاده و میرزا حسن خان مشیرالدوله و ذکاءالملک فروغی، رابطه نزدیک دارد و در چارچوب همین روابط محفلی اعضای قدیمی لژ بیداری ایران است.
یادداشتهای مهناز افخمی اغلب کوتاه بوده و به مسائلی از قبیل: تظاهرات مردم، طرز لباس پوشیدن اعضاء هئیت وزیران، خبر سقوط هواپیمای ایران ایر، اظهار کسالت و خستگی به علت حضور در جلسات، بی توجهی به حضور وی توسط اعضاء هیئت وزیران است.
همه گروهکها به انحلال ارتش میاندیشیدند. ارتش ضربه ها را یکی پس از دیگری دفع می کرد. در پادگان ها با شعار «ارتش بی طبقه توحیدی» نفوذ کرده و می گفتند فرمانده و زیر دست معنی ندارد.
دکتر مصدق برای انحلال مجلس هفدهم و صندوق رأی موافقین و مخالفین را جدا کرده بود و میگفت مخالفین بروند میدان بهارستان، موافقین بروند میدان سپه رأی بدهند! این همان حکومتی است که این روزها خیلیها سنگ دموکرات بودنش را به سینه میزنند.
یک مورخ و استاد دانشگاه با بیان اینکه قوامالسطنه در پی ترور رضاخان بود، گفت: ایستادگی در مقابل ملی شدن صنعت نفت به نوعی خودکشی سیاسی این سیاستمدار کهنهکار و اشرفزاده بود.
مبارزه روحانیت با سلطنت طاغوتی پهلوی با فراز و نشیبهای فراوانی روبرو بود اما این مبارزه همچنان تداوم یافت و نسل به نسل منتقل شد تا در انقلاب اسلامی سال 57 به شکوفایی رسید. علما و بزرگان دینی بسیاری در این راه تلاش کردند که نام هر یک از آنها بر تارک تاریخ ایران به شکل خاصی میدرخشد.
حاج مهدی عراقی یکی از انقلابیون و مبارزانی بود که تاثیر بسزایی در شکل گیری انقلاب اسلامی داشت. ایشان یکی از همراهان همیشگی امام بودند و وقتی به شهادت رسیدند امام (ره) مطرح کردند که « من ایشان را حدود بیست سال است که میشناسم. مهدی عراقی یک نفر نبود، او به تنهایی بیست نفر بود.»
بعد از شکل گیری دستوری و اجباری حزب رستاخیز توسط شاه که ایران را یک حزبی می کرد و نماد دیگری از دیکتاتوری دوران پهلوی بود برنامه های تبیلغات سیاسی زیادی برای جا انداختن حزب میان مردم انجام شد اما همه این برنامه ها بی اثر بود.