در یکی از دهات چون گچ در دسترس نبود بخشدار دستور می دهد که با کشک و ماست که در آن ده فراوان بوده دیوارها را موقتاً سفید نمایند، و به این منظور با پولی که از کدخدای ده می گیرند و با خرید مقدار زیادی ماست کلیۀ دیوارها را ماست مالی کردند.
جمهوری اسلامی باید با انقلاب اسلامی همسو بشود نه اینکه انقلاب اسلامی را از راهش منحرف کند. دغدغة و انتقاد حاجی این بود به جمهوری اسلامی و به دولتهای مختلف که با این انقلاب هم سو بشوید.
حضرت امام حسین-علیه السلام- از روز جمعه سوم شعبان که قافله عشق به مکه رسیده است تا هشتم ذی حجه که مکه را ترک خواهد کرد ، چهارماه و چند روز در این شهر توقف داشته است...
کسانی که به عزّت مردم ایران و استقلال کشور و شرف و کرامتی که این ملت برای آن ارزش قائل است، اهمیت نمی دهند، آن روز و امروز و در طول سالها، همیشه با توصیههای ناجوانمردانه و بُزدلانه خود سعی کردهاند ملت ایران را ذلیل و ضعیف کنند؛ همیشه هم تکیهشان به این است که ما نمی توانیم! در دل خودشان ضعف موج میزند؛ اما این را به ملت ایران نسبت می دهند
وی به علت اختلاف نظر با مسئولین هنرستان تجسمی ادامه تحصیل نداد و به مدرک سیکل اکتفا کرد. آقاسی قبل از انقلاب، در سالهای 55 و 56 به عضویت انجمنهای ادبی آن زمان درآمد و بعد از انقلاب نیز از محضر اساتیدی چون مهرداد اوستا و یوسف میرشکاک استفاده نمود.
شاید شما هم عکس معروفی را که در آن یک کودک نحیف و قحطی زده در حال جان دادن است را دیدهاید. در آن عکس که در سال ۱۹۹۳ توسط «کوین کارتر» گرفته شد، یک لاشخور به انتظار مرگ کودک نشسته تا او را بخورد.
هجوم مغولان به عنوان یکی از مهم ترین حادثه های تاریخ ایران، تمامی ارکان و بنیان های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی آن روزگاران ایران را تحت تاثیر خویش قرار داد و نقطه عطفی شد که اهمیت خود را تا به سده های آتی حفظ نمود.
ضرغامی در توضیح این عکس نوشت: این عکس مربوط به بازدید کمیسیون دفاعی مجلس از کارخانجات تولید راکت فجر است.خنده هم مربوط به مزاح منشوری(!) سیدهادی خامنهای است.آقاى الیاس نادران هم دیده مى شوند؛ همیشه جدى و دنبال مچ گیرى!اخوان محترم رهبر معظم انقلاب، دیدگاه های متفاوت و متنوعی به لحاظ سیاسی، اجتماعی و هنری دارند.
روز 30 ژانویه 1930، هیندنبورگ ریاست جمهوری آلمان سرانجام می پذیرد که آدولف هیتلر را صدر اعظم آلمان اعلام کند. در فاصله چند ماه ، فاشیست ها آنچه را در انتخابات اعلام کرده بودند به اجرا می گذارند و آزادی های مدنی را از بین برده و دستگیری مخالفان را آغاز می کنند.
از سال 1965 تا 1972، آمریکا چهار برابر مقدار بمب های به کار رفته در جریان جنگ جهانی دوم را بر سر کشور ویتنام فرو ریخت. جنگ برای ویتنامی ها میراثی جز بمباران های هوایی، وحشت، و تباهی در پی نداشت . قربانیان اصلی این جنگ خانمان سوز روستاییان ویتنامی بودند.