با انتشار اثری که پیش روی دارید، برگی دیگر بر کتاب قطور «آلاحمد پژوهی» افزوده میشود. حال و قال عرصه فرهنگی و روشنفکری جامعه ما، نشان میدهد که پدیده آلاحمد هنوز برای موافقان و مخالفان موضوعی جذاب و درخور گفتگوست. حجم گسترده مدح و ذمیکه از او میشود ،نمایانگر آن است که وی همچنان در ساحت فرهنگ و سیاست ایران نفس میکشد.
افسانه های قدیمی نقل می کنند که بشر همیشه سعی می کرده، به نحوی عمل پرواز را انجام دهد. برای مثال، «ایکاروس» و «دائه دالوس» از جمله کسانی بودند که سعی کردند با بال هائی که از پر و موم ساخته بودند پرواز کنند. ولی این آزمایش مدت صدها سال، مرگ بسیاری را که خواستند دوباره آزمایش را امتحان کنند، فراهم آورد.
سو کیو شین بوسیو اسم روشی است که راهبان ژاپنی با تکیه بر تعالیم بودا از خود اختراع کردند. این شیوه بعدها به چین هم رسید. مخترع این روش Shingon بنیان گذار مدارس Kukai بوده که در دورهی تانگها در کشور ژاپن زندگی میکرده است.
18 آذر 1370 در ذهن ایرانیان یک روز خاص است؛ روزی که خاویر پرز دکوئیار، دبیرکل وقت سازمان ملل، عراق را بهعنوان متجاوز جنگ علیه ایران معرفی کرد. اما آنچه جای پرسش دارد این است که چرا این مهم پس از سه سال به سرانجام رسید؟
در زمان های گذشته در نقاط مختلف جهان رصدخانه های متعددی ساخته و پرداخته شده اند که از قدیمی ترین آن ها می توان به رصدخانه سرخپوستان آمریکای جنوبی بر روی کوهستان بیک هورن و نیز رصدخانه های ا قوامی چون مایاها و آزتک ها واقع در گواتمالا ، هندوراس و مکزیک اشاره کرد . اگر به تاریخ نجوم بدون هیچ تعصبی بنگریم در می یابیم که سرزمین پهناور ما ایران تا قرن ...