سومین شب از بخش دوم شب شعر عاشورایی «بر آستان اشک» با دبیری محمود حبیبی کسبی و مهدی زنگنه با حضور حمید سبزواری، محمدعلی مجاهدی (پروانه)، مصطفی محدثی خراسانی، افشین علا، علیرضا معینی، محسن رضوانی، بیوک ملکی، محمد سهرابی، فاطمه نانیزاد و جمعی از شعرا و مداحان اهل بیت (ع) در فرهنگسرای اندیشه در مدح و رثای حضرت امالبنین (س) برگزار شد.
با تمرکز به جایگاه دو بانوی اهلبیت حضرت امکلثوم(س) و حضرت سکینه(س) شب دوم از بخش دوم شبهای شعر سوگواره «بر آستان اشک» برگزار شد. در این مراسم استاد یوسفعلی میرشکاک ،علیرضا قزوه، محمود حبیبی کسبی، مهدی رحیمی، قاسم صرافان، شهاب خالقی ،حامد تجری، مهدی سهرابی و ... حضور داشتند.
اردشیر زاهدی دربارهی میزان ثروتی که شاه موفق به انتقال آنها به خارج از کشور شد، چنین نوشته است: «دادستان تهران در زمان شریف امامی، فهرست دقیقی از افرادی که پولهایی را بهشکل ارز خارج کرده بودند، استخراج کرد. در میان این فهرست، شخص اعلیحضرت تا آن زمان ۳۱میلیارد دلار از کشور خارج کرده بود.»
فرقههای مختلفی در این کشور حضور دارند و فتواهای مذهبی تساهل و تسامح بیشتری وجود دارد. اگر ما شاهد وجود شخصیتهایی مانند جورج جرداق در لبنان هستیم قطعا جای تعجب ندارد چرا که ما حتی سیدمسیحی نیز در لبنان داریم
گاهی اوقات عکسها از هزاران واژه رساتر سخن میگویند. به مناسبت سالروز درگذشت محمدعلی فروغی نخستوزیری که بر سر رضاخان تاج گذاشت، چند عکس تاریخی منتشر میشود.
کنفرانس تهران در محل سفارت شوروی برگزار شد و شاه نیز برای شرکت در کنفرانس ناگزیر بود به سفارت برود. در جریان کنفرانس، چرچیل و روزولت حاضر نشدند به دیدار شاه بروند و با وی تنها در محل سفارت دیدار میکردند.(
سربرگ صفحه اول شماره اول از سال اول روزنامه طوفان به تاریخ جمعه، 2 سنبله یا شهریور سال 1300 ه.ش، با بنیان گذاری و صاحب امتیازی محمد فرخی یزدی، مدیر مسیولی سید علی اکبر موسوی زاده و نشر مطبعه باقر زاده در تهران؛ بهای تک شماره طوفان که در سال اول در هفته دو روز چاپ می شد 8 شاهی و دفتر آن در خیابان لاله زار بود؛ نماد و کلیشه روزنامه دریای متلاطمی است ...
حکومت ناصرالدین شاه تلاش می کرد تا به هر نحوه ممکن از ورود روزنامه به داخل کشور جلوگیری کند. «اگر روزنامه را در مناطق مرزی از کسی می گرفتند او را کتک می زدند و تنبیه می کردند.» با همه این احوال «روزنامه اختر با وسایل سفارتخانه های کشورهای دیگر وارد ایران می شد.
در یکی از دهات چون گچ در دسترس نبود بخشدار دستور می دهد که با کشک و ماست که در آن ده فراوان بوده دیوارها را موقتاً سفید نمایند، و به این منظور با پولی که از کدخدای ده می گیرند و با خرید مقدار زیادی ماست کلیۀ دیوارها را ماست مالی کردند.
شاخص بهای مسکن اجارهای در مناطق شهری ایران در سه ماهه دوم سال جاری با رشد 4.1 درصدی نسبت به سه ماهه اول به 15.2 رسید، این در حالی است که این شاخص نسبت به سه ماه مشابه سال قبل 14.9 درصد افزایش یافت.
روز یکشنبه شهرآورد دیگری در پایتخت کشور برگزار شد و دو تیم استقلال و پرسپولیس برای هفتادمین بار در مقابل یکدیگر صف آرایی کردند. دربی که متفاوت تر از بازی های گذشته این دو تیم بود و پرسپولیس توانست با دو گل استقلال را شکست دهد.
حال این پرسش مطرح میشود که چرا این تمدن در گذشته به وجود نیامده بود؟ آیا دلیل اینکه برای مثال تلویزیون قبلاً به وجود نیامده بود، این است که در آن دوران عقلانیت و علم بشر به این سطح نرسیده بود؟