بعد از فرار شاه مخلوغ از ایران ، زمزمه ها برای بازگشت اما در روزنامه های مختلف کشور پیچیده شد. هر کدام از روزنامه ها سعی داشتند اولین روزنامه ای باشند که خبر بازگشت امام را نوید می دهند.
جوانی که روزنامه اطلاعات آن روز تاریخی را با تیتر درشت «شاه رفت» به صورت کلاهی بر سر نهاده و دو اسکناس که جای تصاویر شاه مخلوع را از آنها درآورده، در دست گرفته و از اعماق وجودش شعار میدهد را همه بارها و بارها از سیمای ملی در دهه فجر دیدهاند.
همه یک یک خداحافظی کردند و خانقاه را ترک گفتند به جز صوفی داستان ما و او وسایلش را برداشت تا به اسطبل برود و بار خرش کند و راه بیفتد و برود. از مردی که مواظب مرکبها بود سراغ خرش را گرفت اما او با تاسف گفت خر برفت و خر برفت و خر برفت.
اتفاقات مهم تاریخی ۱۰۰ ساله از سال ۱۹۰۳ تا ۲۰۰۳ پرواز خط تولید فورد تایتانیک جنگ جهانی ۱ انقلاب روسیه بیماری در اسپانیا پیمان ورسای انقلاب مکزیک کشف مقبره توت آنخ آمون کشف پنیسلین شروع حرکت گاندی جنگ داخلی اسپانیا جنگ جهانی ۲ بمباران پرل هاربر بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی شروع جنگ کره پایان منع تحصیل سیاهپوستان در آمریکا پرتاب نخستین ماهواره جنگ ...
این فیلم یکی از تاریخی ترین فیلم های انقلاب است. شاه با چشمانی پر از اشک از کشور فرار می کند. وی که در زمان مصدق نیز از کشور خارج شده بود اینبار با چشمانی اشک آلود فرار کرد. گویی می دانست که این آخرین روز حضورش در ایران است.
بنا به دلایل داخلی و خارجی، فرار شاه در سال 1332 با دومین فرار وی در 26 دی 1357 برآیندی متفاوت داشت و شاه در سال 57 دیگر نتوانست به قدرت بازگردد. این تفاوتها چه بود؟ آیا ناشی از نوع واکنش نیروهای خارجی طرفدار شاه بود؟
سرانجام در روز 26 دی 1357 محمد رضا شاه مجبور شد ایران را به سمت کشور مصر ترک کند، و این در حالی بود که حتی نزدیک ترین حامیان و اربابانش هم از پذیرفتن او امتناع کردند.
تأسیس مدارس آمریکایی در ایران، با آغاز فعالیت میسیون آمریکایی در این کشور همراه است. گفتگو از فعالیت فرهنگی میسیون، شاید در نگاه اول غریب بنماید؛ زیرا میسیونر مترادف با انسان والایی است که در سختترین شرایط و با امکاناتی ناچیز، سخاوتمندانه و با فداکاری تحسین برانگیز به یاری محرومان جهان میشتابد. در حقیقت فعالیت میسیون چه در مرحله تکوینی خود که موجدش ...
تلاش «دیمیتری مندلیف» باعث شد که عناصر در یک جدول به شیوه منظم و عقلانی مرتب شوند. او در نیمه قرن نوزدهم، عناصر شناختهشده را در یک جدول تناوبی قرار داد و توانست جایگاه عناصر ناشناختهای را که پس از ان کشف شدند را هم مشخص کند.این جدول نخست به صورت یک فرم ترسیم شد که شباهتی به یک جدول نداشت.