روز ۲۳ دی ۱۳۵۷ و در آخرین روزهای حضور محمدرضا پهلوی در ایران، شورای سلطنت تشکیل شد. ریاست آن بر عهده سیدجلالالدین تهرانی گذاشته شد که با روحانیت ارتباط و دوستی داشت.
شاه درذیل عکس نوشته که : جمعی قمارباز که بحالت طبیعی دریکی از خانه های خارج شهر نزدیک به دروازه دولاب مشغول قمار هستن و عکس آنها غفلته بدون خبر انداخته شده است
بیگم نصرت بوتو (زاده ۲۳ مارس ۱۹۲۳ در اصفهان - درگذشته ۲۳ اکتبر ۲۰۱۱ در دبی), زن سیاستمدار ایرانی - پاکستانی است که فعالیت سیاسی اش را در پاکستان با حزب مردم پاکستان آغاز کرد. او همسر دوم ذوالفقار علی بوتو و مادر بی نظیر بوتو است.
در ادامه ساخت وسازهای انجمن آثار ملی،طرح مقبره نادر شاه در اسفند 1333 به مسابقه گذاشته شد. در مرداد 1334 ،طرح هوشنگ سیحون به عنوان برنده مسابقه اعلام شد.همزمان با ساخت مقبره طرح مجسمه نادر شاه به استاد ابالحسن صدیقی سفارش داده شد.
دارالفنون که اساس و بنیان کسب و علوم و فنون جدید در ایران بود، اکنون در اختیار وزارت آموزش و پرورش است و قرار است از آن به عنوان گنجینه آموزش و پرورش استفاده شود. آنچه را که از علم و دانش و تحولات سیاسی و فرهنگی در جامعه امروز شاهد هستیم از دستآوردهای تأسیس دارالفنون است
اولین پاداش منوچهر شاهقلی در این جابجایی، انتصاب به وزارت بهداری بود که پس از گذشت حدود 4 ماه از نخستوزیری هویدا، صورت گرفت تا او به مدت ده سال سکان بهداری کشور ایران را در دست داشته باشد.
نوشتار حاضر به چگونگی رویارویی دو شورایی که برای کنترل کشور روبهروی هم ایستادند و تلاشهای هریک از آن دو اشاره دارد. امروز که به گذشته مینگریم، پیروزی شورای انقلاب بر شورای سلطنت، بدیهی جلوه میکند، اما شورای انقلاب چگونه توانست انقلاب اسلامی را به سمت پیروزی سوق دهد؟
تصاویر ذیل افغانستان را در دهه شصت قرن نوزدهم میلادی پیش از تجاوز شوری به افغانستان نشان می دهد. افغانستان قدیم افغانستان آباد تر از دوران حضور امریکا و جامعه ای جهانی در افغانستان بوده است
در مقایسه بین شش صدراعظم دورهی ناصری، امیرکبیر توانست سیاست خارجی موازنهی منفی فعال و موازنهی مثبت فعالی را اتخاذ کند و برتری وی نسبت به همتایان خود این بود که در دورهی صدارت وی، امتیاز ننگینی به دول استعماری واگذار نشد.