سال 57 که نهضت انقلابی مردم ایران به اوج خود رسید گروهی از نظامیان بازنشسته شاهنشاهی برای تدبیر امور به فکر ایجاد اتاق فکری افتادند که البته این اقدام تیری در تاریکی بود و ثمری برای آنان و حکومت پهلوی نداشت.
سرلشکر فیروزآبادی گفت: سپهبد علی صیاد شیرازی همیشه حرفهایش را با یک ذکر شروع میکرد. بسیار فروتن بود و ترس از خدا در وجودش موج میزد. تسلط عجیبی بر خود و نفس خود داشت. بسیار منظم و مرتب بود. قلب قوی و روحیه استوار داشت.
اندلس نامی است که مسلمانان به بخشی از شبه جزیره ایبری، در کنار مدیترانه، واقع در جنوب اسپانیا و جنوب شرقی پرتغال و گاه به تمام آن دادهاند. اندلس از نام واندالها، قبیلهای از مردم ژرمن، گرفته شده است که در اوایل سده ۵م، پس از تجزیه امپراتوری روم غربی، چندی در جنوب اسپانیا سکنی گزیدند.
میرزا ابوطالب فرخ خان غفاری ملقب به امین الدوله یکی از رجال شهیر عصر ناصرالدین شاه قاجار بود که سفارت ایران در فرانسه را به سال 1235ه.ش مقارن با 1857.م تاسیس کرد و به مدت دو سال وزیرمختار ایران در فرانسه و چند کشور اروپایی بود اما نام او در تاریخ با جدایی هرات از ایران همراه است.
علم در وزارتخانهی دربار، علاوه بر تنظیم برنامههای شاه و تقویت حکومت پهلوی، همچون حائل و رابطی بین مجلس شورای ملی و شاه عمل میکرد و بهنوعی نقش حفظ و تحکیم سلطهی شخص اول رژیم بر سایر نهادهای حکومتی را بازی میکرد.
نخستین سری که جلوی دوربین بریده شد٫ توسط انگلیسی ها بود.در این عکس یک تفنگدار سلطنتی بریتانیا در آوریل ١۹۵٢ در حالی که سرهای بریده زن و مرد جوانی را که متهم به حمایت از حزب کمونیست مالایا بودند در دست دارد، لبخند میزند.
تاج محـــــــل توسط امپراطور مغول شاه جهان ( ۱۶۲۸ تا ۱۶۵۸ ) برای ملکه ی خود ” ارجمند بانو بیگم ” ملقب به ممتاز محل که یک شاهزاده ی مسلمان ایرانی بود ساخته شد . نام اصلی این ملکه ارجمند بانو بود ولی خانم های مهم سلطنتی پس از ازدواج باید نام دیگری را برای خود انتخاب میکردند که توسط عموم مردم بکار گرفته می شود .
قلعه ی صلاح الدین قاهره یکی از محبوبترین جاذبه های گردشگری در مصر است و بخاطر نسیم خنکی که در ان منطقه می وزد به آن لقب ” گنبد مملو از باد ” را داده اند . تپه ی ماکاتان سال های سال است که بخاطر فزونی بازدیدکنندگانش از اهمیت بالایی برخوردار است و در گذشته توسط فردی به نام عبید که حاکم قلعه بود از یورش صلیبیون محافظت میشد .
عکسی که میبینید، مشهورترین عکس نشریات تابلویید (زرد) دهه ۱۹۲۰ محسوب میشود. این عکس اعدام «روث اشنایدر» را در ۱۲ ژانویه سال ۱۹۲۸ با صندلی الکتریکی نشان میدهد.
یکی از کسانی که در دربار محمدرضا پهلوی و در خصوصیترین جنبههای زندگی او دخالت داشت یک ارتشی به نام تیمسار عبدالکریم ایادی بود. وی که یک پزشک متوسط نیز بود با هدف معالجه امراض روانی محمدرضا و برادرش علیرضا پهلوی پایش به دربار باز شده بود.
روزنامهنگاری به نام ریموند واکر روی پل بینالمللی که فرانسه را به اسپانیا متصل میکند، در زیر بارش گلوله طرفین جنگهای داخلی اسپانیا، جانش را به خطر انداخته تا جان کودکی را نجات بدهد:سال ۱۹۳۶