آرامگاه حبقوق نبی تویسرکان همدان را باید یکی از بناهای دیدنی ایران به شمار آورد. اثر باستانی ای که تاکنون چندان شناخته شده نیست. آرامگاه این پیامبر بنی اسرائیل به دوره سلجوقیان باز می گردد. مقبره وی از فاصله دور مانند یک برج مدور با سقفی مخروطی شکل است. این آرامگاه دارای بدنه ۸ ضلعی است و ۸ ترکه آجری در آن ساخته شده که ستون های اصلی بنا را تشکیل می ...
«افسوس که نمی دانیم آقایان مرتجعین و ایرانیان غیر ایرانی نژاد که آلت اجرائیه حکومت سابقه روس بودند امروز تاریخی و این اوضاع را چگونه تلقی کردند؟ آیا ایشان نیز ولو یک ذره باشد از اعمال و افعال خود نادم و سادم شده و بصدد اعتذار آمدند؟»
زاهدی از معدود درباریانی بود که در مدت تبعید شاه در کنارش بود و تلاشهای زیادی هم نمود تا از دولت امریکا برای شاه مجوز اقامت بگیرد. زاهدی اکنون زنده است و در سوییس زندگی می نماید.
رهبر انقلاب بارها با اشاره تلاشها برای تطهیر حکومت پهلوی، فرموده¬اند: «دشمن به دنبال بزک کردن چهره خاندان منحوس پهلوی است.» به باور رهبر انقلاب، دشمن از این طریق می¬کوشد تا این گذشته زشت، پلید و سیاه به گذشتهای درخشان و زیبا تغییر یابد و از این طریق نتیجه بگیرند که لزومی به وقوع انقلاب اسلامی برای از بین بردن آن گذشته، وجود نداشته است...
اگرچه گوبینو کمیابی پارچه های گرانبها و دیبا سخن به میان می آورد اما به دلیل این کمیابی نمی پردازد. در دوره قاجاریه، طی فرایندی تدریجی ایران در اقتصاد جهانی هضم شد و به صادر کننده مواد خام به غرب تبدیل شد.
این روزنامه خطاب به نانوایان و محتکرین می نویسد: «به زوال ناموس و عصمت مشتی زنان مسلمه و عفیفه بی کس و بی دادرس که تا برابر تنور رفته و با رجال نامحرم و نانوایان بی مروت طرف سوال و جواب می باشند راضی نشوید.»
دولت مانند برزخی است که ما بین قوای ملت که همه آنها را به هم متصل می نماید و از مصادمه و مضاده آنها با یکدیگر جلوگیری می نماید. دولت مانند خم رنگ رزی است...
بعد از جنگ جهانی دوم که محمدرضا برای انتقال جنازه پدرش به تهران اقدام کرد، ملک فاروق از باز پس فرستادن اموالی که همراه رضا بود خودداری کرد و همه آنها را تصرف کرد. تا آنجا که یادم است در مراسم تشییع جنازه رضا یک شمشیر طلای ناب مرصع و جواهرنشان از تهران فرستاده بودیم تا روی تابوت قرار داده شود؛ اشیاء با ارزش دیگری هم بودند اما متاسفانه ملک فاروق همه ...
پس از قیام دلاورانه مردم قهرمان ایران در سی ام تیر ماه 1331 که منتهی به استعفای احمد قوام السلطنه و تجدید زمامداری دکتر محمد مصدق گردید، سروده ای توسط یکی از شعرای ان دوران سروده شد که در رادیو نیز قرائت شد.
خلع ید انگلستان از کانال های نفت جنوب و اعمال حق حاکمیت ملی در بهره برداری از پس افکندهای بومی،نویدبخش آزادی و استقلال و سرآغاز دوران خوشبختی و سرافرازی ملت ایران به شمار آمد و در همه جای کشور جشن ها و چراغانی ها با احساسات شورانگیز مردم همراه شد. در باشگاه حزب ایران نیز گردهمایی باشکوهی ترتیب یافت و این قصیده توسط گوینده در آنجا خوانده شد.
از جمله صدمات او به مردم یکی این بود که گاومیشی داشت و این گاومیش همیشه مطلق العنان و آزاد بود. از بام تا شام در کوچه و بازار به اختیار می گشت. از دور که پیدا می شد کسبه به صورت بلند، به طور رمز، به عبارت مخصوص به یکدیگر اعلام می کردند که گاومیش آمد . . . به هر دکان که می رسید اذیتی می کرد. مخصوصا به دکان شیرینی فروشی که می رسید مقدار کثیری شیرینی ...
علی اکبر قائم مقام فراهانی در کتاب «دستورالاعقاب یا سیرت نامه حاج میرزا آقاسی» داستانهایی از چگونگی اجرای عدالت و مجازات خطاکاران نقل می کند که به راستی موجب شگفتی است و از آن جمله داستان کارمندان میرزارضای تبریزی می باشد که مباشر ضرابخانه و نگاهدار معادن ایران بود. در میان کارمندان وی دو نفر بودند به نامهای کرم اهل گلپایگان و کریم اهل کرمانشاه.
آنگونه که از مطالعه صفحات تاریخ می توان درک کرد، مالکیت از جمله حوزه هایی بود که امنیت آن مستقیما از سوی خود رضاشاه مورد چالش قرار گرفت. او زمین های مردم را از آنان با قیمت های بسیار بسیار ناچیزی خرید و در واقع به یغما برد.
تمکین از حکام حالیه و مسامحه با آنان بمنزله تمکین از یزید و معاویه و اعوان اوست و نباید آن ذوات محترمه از طول زمان تجمع و صدمات و خسارات وارده ملول و رنجیده خاطر باشند.
در یکی از روزهای تیر ماه 1338 که اشرف پهلوی به اتفاق دوستانش به قصر مرمر رامسر رفته بود و به او اطلاع دادند که سمیرا طارق رقاصه معروف و زیبای لبنانی به اتفاق چند نوازنده چیره دست شبها در هتل رامسر برنامه جالبی تحت عنوان رقص و استریپ تیز(لخت شدن روی سن کاباره و در حضور تماشاچیان) را اجرا می کند.
تاسیس جامعه ملل آثار و نتایج گسترده ای بر سطح عوام گذارد. جامعه ادبی فارسی زبانان نیز از این امر مستثنی نبود. اقابل لاهوری شاعر شهیر فارسی زبان پاکستانی در همین رابطه شعری سرود
میرزا آقاسی این حکایت را برای یکی از معاشرینش نقل کرده است. او می گوید: در ایام جوانی در کربلای معلی در خانه عارفی از اهل کبوترآهنگ همدان خدمت می کردم. روزی درویشی بر مولای من (یعنی همان عارف) وارد شد و مدتی با او صحبت داشت. صحبت او طوری مرا جذب کرد که پس از خارج شدن او دنباله وی روانه شدم.
در دوره نادرشاه افشار و خاندان او از تجملات لباس ها کاسته شد و جامه ها فرمی ساده تر به خود گرفتند. از خصوصیات جامه های این دوره کوتاه شدن دامن پیراهن ها (بلوز) و قبا بود و فرم شلوار(تنگ یا گشاد) و جنس وتزیینات آن اهمیت بیشتری پیدا کرد. در دروه زندیه عموما زنان پیراهن تنگی در بر می کردند که پارچه آن اغلب از نخ و ابریشم بود. یقه گرد (بدون یقه) که در ...