پوستری (دیوار کوبی) از سلاطین عثمانی از عثمان اول (گوشه سمت چپ بالا) تا محمد پنجم (پرتره بزرگ وسط صفحه). بر حاشیه این پوستر عبارت سلاطین عثمانی به زبان های ترکی، انگلیسی، فرانسه، آلمانی و اسپانیایی نوشته شده است.
سینما در کشور ایران که از دیرباز با هنرهای نمایشی آشنایی داشت بسیار سریع رشد کرد و با نام «چراغ جادو» مورد بهره برداری قرار گرفت و البته این نیز مانند دیگر پدیده های نوین از اروپا به ایران آمد.
این کره زمین قدیمی دقیق و پرزحمت روی سطح تخم شترمرغ در ایتالیا کشف شد. و بعد از تایید سن و منشا به مالک اصلی آن نمایشگاه نقشه در لندن در سال 2012 فروخته شد.
دواخانه نظامی از کهنترین داروخانههای ایران است که توسط مرحوم "هادی خان سرتیپ" برای وزارت جنگ تاسیس و تمامی تجهیزات و لوازم دواخانه از کشور اتریش خریداری و وارد ایران شدهاست.پس از فوت مرحوم هادی خان، خواهرزاده وی مسئولیت داروخانه را به عهده گرفت. چندی بعد این داروخانه بابت طلب از ارتش به وی واگذار شد.
فلاویوس کلادیوس ژوویانوس (ژوویان) 17 فوریه سال 364 میلادی در راه بازگشت به ایتالیا، در آناتولی غربی (جنوب غربی ترکیه امروز) «گاز زغالی شد» و درگذشت. ژوویانوس 26 ژوئن سال 363 پس از مرگ ژولیان که در جنگ با شاپور دوم ـ شاه وقت ایران از دودمان ساسانیان مجروح و براثر شدت جراحت وارده درگذشته بود به سمت امپراتور انتخاب شده بود.
نویسنده کتاب ۵۵۵ تلاش کرده است ردپای یهود و صهیونیزم را در تاریخ دنیا رهگیری کند و ارتباط اتفاقات مهم تاریخ را که یهودیان در آن نقش داشتهاند به مخاطب نشان دهد.
بعدازظهور اسلام ،ایرانیان به دلایلی استفاده از عمامه را به کلاه هایی که تا آخر زمان در بینشان مرسوم بود ترجیح می دادند واین موضوع تا زمان سلطه ی عثمانی ها بر ایران دوام داشت وعثمانیان علیرغم اینکه کوشیدند تا تغییراتی در پوشاک مردم تهران بوجود آورند،معهذا توفیق کسب نکردند.اما در زمان صفویه که شاهان آن اصرار داشتند تا خود را از طبقه ی سادات ومعتقد ...
سپهبد حاجعلی رزمآرا (۱۰ فروردین ۱۲۸۰ - ۱۶ اسفند ۱۳۲۹) نخستوزیر ایران در سال ۱۳۲۹ بود.در روز شانزدهم اسفند سال ۱۳۲۹ سپهبد حاجعلی رزمآرا در مسجد شاه به دست خلیل طهماسبی، عضو فداییان اسلام تهران کشته شد.
ظهیرالدین محمد بابُر یا محمد بابر گورکانی بنیانگذار سلسله گورکانیان (امپراتوری مغولی) هند بود که آخرین امپراتوری از دوران طلایی اسلامی بهحساب میآید.
قدیمی ترین عینک آفتابی جهان در جزیره بافین در کانادا کشف شد. این عینک ها برای کاهش تابش خیره کننده نور خورشید منعکس شده از برف ها ساخته شده بودند. قدمت این عینک به 800 سال پیش میرسد.
در متون قدیم از محلات عودلاجان و چال میدان و بازار و سنگلج به عنوان قدیمی ترین مناطق یاد شده است. مردم این دهکده مردمی سر سخت و باج نده و ستیزه جو بودند.
مقدمه مولف به دو زبان فارسی و انگلیسی در علت تدوین این کتاب است، از جمله این که این کتاب در راستای تالیف دانشنامه «تاریخ و اخلاق پزشکی در اسلام و ایران» تالیف شده است.
وصیّت نامۀ مورد پژوهش، توسط مظفرالدّین میرزا (شاه بعدى) در سال 1301 ه.ق نگاشته شده است. او در ابتداى این وصیّت نامه، به شرح مختصرى از عقاید و اعتقادات خود پرداخته و پس از آن، ضمن معرفى ناصرالدّین شاه قاجار، به عنوان موصى الیه و وکیل خود، به نحوة تقسیم اموال و املاک و وصیّت نسبت به تسویۀ قروض و دیون مالى و محل و نحوة تأمین منابع مالى آن پرداخته است