برای نخستین بار جام جهانی ۱۹۷۰ در آمریکای مرکزی و بدون حضور تیمهای فرانسه، آرژانتین، مجارستان و اسپانیا برگزار میشد. ایتالیا و برزیل در نیمه اول بازی فینال با نتیجه 1 بر 1 مساوی شدند اما در نیمه دوم برزیل در 20دقیقه 3 گل به ثمر رساند و برای سومینبار قهرمان جامجهانی شد و جام ژولریمه را برای همیشه به خانه برد.
جام جهانی فوتبال که از سال 1930 تا امروز هرچهار سال یکبار برگزار شده، همیشه در کنار بازی ها با حاشیه های سیاسی، خشونت، مالی و... همراه بوده است. در این نوشته بیشتر بر آن شدیم علاوه بر مرور کلی تارخ برگزاری جام های جهانی نمونه هایی از این حواشی را در دوره های مختلف ذکر و یادآوری بکنبم.
سرزمین کهن ایران که از هزاران سال پیش نهال فرهنگ وتمدن را در خود بارور ساخت در رشد و پیشرفت فرهنگ وتمدن بشری سهم بسزایی داشته است تاریخ تمدن بنیانگر نقش ارزنده ایرانیان در پیشرفت علوم وفنون است در دوره ساسانیان علاوه بر فتح سرزمین ها و جنگ های پی در پی علوم مختلف رشد آشکاری یافت و درحقیقت فرهنگ وتمدن ایرانی در آن دوران سرآمد ملل بسیار توانا در آسیا ...
با نفوذ او بود که احمد شفیق، همسر مصری وی، که علیرغم مخالفت پدر و محمدرضا با اشرف ازدواج کرده بود، به ریاست کل هواپیمایی ایران دست یافت. اشرف همچنین در انتخابات مجلس شانزدهم، تعدادی از وکلای مورد اعتماد خود، همچون سرتیپ پیراسته و منوچهر تیمورتاش را به مجلس فرستاد.
چهارمین شب از مراسم شب شعر بر آستان اشک شامگاه چهارشنبه با حضور شاعران و علاقه مندان به فرهنگ عاشورا ، در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.در این شب که به پیشگاه حضرت رباب تقدیم شده بود، شاعران و مداحان حاضر به ارائه اشعار و مرثیههای خود در ستایش و سوگواری این بانوی بزرگوار پرداختند.
سومین شب از بخش دوم شب شعر عاشورایی «بر آستان اشک» با دبیری محمود حبیبی کسبی و مهدی زنگنه با حضور حمید سبزواری، محمدعلی مجاهدی (پروانه)، مصطفی محدثی خراسانی، افشین علا، علیرضا معینی، محسن رضوانی، بیوک ملکی، محمد سهرابی، فاطمه نانیزاد و جمعی از شعرا و مداحان اهل بیت (ع) در فرهنگسرای اندیشه در مدح و رثای حضرت امالبنین (س) برگزار شد.
با تمرکز به جایگاه دو بانوی اهلبیت حضرت امکلثوم(س) و حضرت سکینه(س) شب دوم از بخش دوم شبهای شعر سوگواره «بر آستان اشک» برگزار شد. در این مراسم استاد یوسفعلی میرشکاک ،علیرضا قزوه، محمود حبیبی کسبی، مهدی رحیمی، قاسم صرافان، شهاب خالقی ،حامد تجری، مهدی سهرابی و ... حضور داشتند.
اردشیر زاهدی دربارهی میزان ثروتی که شاه موفق به انتقال آنها به خارج از کشور شد، چنین نوشته است: «دادستان تهران در زمان شریف امامی، فهرست دقیقی از افرادی که پولهایی را بهشکل ارز خارج کرده بودند، استخراج کرد. در میان این فهرست، شخص اعلیحضرت تا آن زمان ۳۱میلیارد دلار از کشور خارج کرده بود.»
فرقههای مختلفی در این کشور حضور دارند و فتواهای مذهبی تساهل و تسامح بیشتری وجود دارد. اگر ما شاهد وجود شخصیتهایی مانند جورج جرداق در لبنان هستیم قطعا جای تعجب ندارد چرا که ما حتی سیدمسیحی نیز در لبنان داریم
گاهی اوقات عکسها از هزاران واژه رساتر سخن میگویند. به مناسبت سالروز درگذشت محمدعلی فروغی نخستوزیری که بر سر رضاخان تاج گذاشت، چند عکس تاریخی منتشر میشود.