روزبیست و دوم آذرماه 1357 مردم محله سعدیه شیراز ، شاهد وقوع جنایتی هولناک توسط استوار "صفت الله فهندژ" ، بهایی بودند که در گردان پیاده ارتش خدمت می کرد. در اثر تیراندازی این جنایتکار از روی پشت بام خانه اش تعدادی از مردم محله سعدیه کشته و دهها نفر دیگر زخمی شدند.
شاید برای بسیاری از مردم جالب باشد بدانند دیکتاتورهای معروف دنیا که با خشونت و بی رحمی تمام بر جامعه حکم می راندند و برای طولانی کردن عمر خود دست به هر کاری می زدند، در زندگی خصوصی شان چگونه رفتار می کردند و به چه غذاهایی علاقه داشتند.
مطابق با اصل چهار، ظاهراً اقدامات مثبتی در راستای توسعهی کشور انجام گرفت، اما ارزیابی دقیق این فعالیتها نشان میدهد که بسیاری از طرحها، به دلیل عجولانه بودن و بیبرنامگی، شکست خوردند و نتیجهی چندان مثبتی به بار نیاوردند.
نخستین اتومبیل یا کالسکة بخار در سال 1320 قمری (بیش از 100 سال پیش) به سفارش مظفرالدین شاه به ایران آمد. تنها راه اتومبیل رو در آن زمان در ایران، راه گیلان بود که به وسیلة روسها ساخته شده بود و به دست مأموران روسی هم اداره میشد. این اتومبیل را که به صورت یک کالسکه بخار بود.
در بحبوحه انقلاب مشروطیت والی تبریز به تهران گریخت و تبریز بدست انقلابیون افتاد و بنا به دستور محمدعلی شاه مستبد ، شخصی بنام عین الدوله با قوای دولتی به شهر باسمنج در نزدیکی تبریز آمد تا مردم شهر را تحت فشار اقتصادی قرار دهد و بدین ترتیب راه ورود هرگونه غذا و آرد و سوخت و سایر مایحتاج مردم تبریز بسته شد ولی مردم با تحمل سختی ها و مقاومت در مقابل زور ...
به احتمال قوی، امام سجاد(ع) هنگام دفن پیکر عموی خویش، دست های مبارک سقای کربلا را به بدن مطهر ملحق کرده اند، اما در مکان هایی که دست های حضرت عباس(ع) قطع شده اند، نمادهایی به نام «کف العباس» ساخته شده است.
چاپ به معنی اعم، فن و صنعت تکثیر صورت نقوش دو بعدی (حروف ، ارقام، خطوط و تصاویر) بوسیله انداختن اثر این نقوش بر روی کاغذ، پارچه یا مواد دیگر و بالاخص چاپ مواد خواندنی بر روی کاغذ است
این تصویر به یکی از تمرینات تیم ملی ایران در اوایل دهه ۵۰ بر می گردد که با کمترین امکانات در یکی از کوههای اطراف تهران به تمرین مشغولند. در این عکس بازیکنان پشت سر مرحوم محمد رنجبر مربی تیم ملی در حال حرکت هستند.
معمولاً در سفر معنوی عتبات اغلب مردم تنها به زیارت سیدالشهدا(ع) و حضرت عباس(ع) میروند اما در کنار این بزرگواران افراد و اماکنی هستند که مورد غفلت قرار میگیرند.
هوارد کارتر، باستانشناس و مصرشناس انگلیسی، در ۴ نوامبر ۱۹۲۲م موفق شد مقبرۀ یکی از فراعنۀ مصر را کشف کند. پس از ماهها تلاش، در ۱۶ فوریه ۱۹۲۳م کارتر درگاه مهر و مومشده را باز کرد و متوجه شد که آن راهی به سوی اتاق دفن اجساد است. پس از گذر از این راه و ورود به این اتاق بود که او اولینبار به تابوت، توت انخ آمون (Tutankhamun)، فرعون مصر ــ که چهارده ...
در تاریخ ۳۰ اکتبر ۱۸۸۴ ساعت ۱۴:۳۰ نیروهای پلیس دولت استعماری انگلستان به روی ۶۰۰۰ نفر از زنان، مردان و کودکانی که در مراسم عزای امامحسین(ع) در منطقه سن فرناندو و در خیابان سیپرو شرکت کرده بودند، تیراندازی کردند.