درزمان سلطنت ناصرالدین شاه قاجار همه ساله یکروز از فصل بهاردر سرخه حصار تهران برنامه آشپزان با حضور شاه وخاندان سلطنت واعیان و اشراف با تشریفات خاص وبرنامه مفصلی که در مقالات آش شله قلمکار وسبزی پاک کردن اجرا می شده است که تمام امرا و صدورمملکت درپختن این آش کذایی کار و وظیفه ای بر عهده داشته اند .
شاه خودکامه قاجار که یکی از بیشترین زمانهای پادشاهی در ایران را به نام خود ثبت کرده و طاقت بسیاری را در خصوص اداره ضعیف کشور به سر آورده بود، درباره سوء قصد به خود می گوید: یکدفعه دیدیم صدای وزیر دربار بلند شد و با شخصی گلاویز شده است.نگاه به این طرف نموده دیدیم شخص شقی خبیثی پهلوی کالسکه ما ایستاده...
امریکا وانگلیس باید خواب دوران قاجار و پهلوی را ببینند. فرزندان ایران اسلامی با اقتدار از منافع خویش و وطن خود و ارزشها و اسلام و نظام جمهوری اسلامی دفاع می کنند و در سایه امنیت به مردم خود فرصت پیشرفت و سربلندی را می دهیم.
یکی از کارهای جالب دیگر ناصرالدین شاه گردآوری مجموعههایی از عکسهای زمان خود اوست. برخی از عکسها٬ عکسهایی است که خود او میگرفته و برخی دیگر از عکسها از کسانی است که او به گوشه و کنار میفرستاده است.
پدر بیگم (هاتف اصفهانی)، شوهرش (میرزا علی اکبر، متخلص به «نظیری»)، پسرش (میرزا احمد متخلص به «کشته») و برادرش (سید محمد متخلص به «سحاب») نیز همگی شاعر بودند
خیمه شب بازی یا نمایش عروسکی در عصر قاجار یکی از سرگرمیهای مشترک بین اعیان و مردم بود که بویژه در اعیاد و جشنهای عمومی طرفداران بسیاری داشت.خیمه شببازی در اصل گونه از نمایش عروسکی است که در گذشته در اتاقکی پارچهای توسط شخصی بهنام خیمهگردان به طوری که خودش دیده نشود، اجرا میشد.
اولین سفر مظفرالدین شاه قاجار به اروپا در زمانی که کیسه دولت از هر پولی خالی بود با دریافت وامی از دولت روسیه صورت گرفت؛ شاه نیز در مقابل اولین مقصد رسمی سفرش را "سن پترزبورگ" قرار داد.
محمدحسن میرزا فرزند محمدعلی شاه قاجار آخرین ولیعهد سلسله قاجار بود که پس از عزل احمدشاه از سلطنت به دستور رضاشاه از کاخ گلستان اخراج و از طریق بغداد به اروپا رفت
عکسی کمتر دیده شده از ناصرالدین شاه که در کنار پسر کوچک ملکه ویکتوریا دیده می شود.عکسی کمتر دیده شده از ناصرالدین شاه قاجار که متعلق به حدود سال ۱۲۵۹ هجری شمسی است.در این عکس ناصرالدین شاه قاجار در کنار شاهزاده لئوپولد، پسر کوچک ملکه ویکتوریا در یک کالسکه دیده می شود.
آقا محمد خان به سال ۱۲۰۵ یا ۱۲۰۶ ق. سکته ای بر او عارض شد و در هر صورت به مساعی دو نفر از اطباء پس از سه روز صحت یافت. بر این اساس پس از بهبودی دستور به بازسازی حرم حسینی داد.