یکی از راهکارهایی که بنی صدر و دوستانش برای تسخیر کامل انقلاب اندیشیده بودند و از آن طریق سعی می کردند رقبای خود را از صحنه خارج کرده و کاملاً منزوی کنند طرح شعار خشونت و چماق بود
ارتش پهلوی با توجه به تربیت و آموزش هایی که در طی دوره سلطنت محمدرضا شاه پهلوی دیده بود، یک ضعف انکارناپذیر داشت و آن این بود که ارتش و نیروهای نظامی برای هر گونه ابتکار عمل به رهبری پر قدرت نیاز داشت که دستورات را از بالا فرموله کند و آنها تنها مجری این دستورات و اوامر باشند. این رهبری در وجود شاه و امریکا خلاصه شده بود. اکنون که دیگر شاه رفتنی است،...
امام خمینی چهره ای شاخص در میان رهبران جهان است؛ به گونه ای که حتی غربی ها نیز نمی توانند قدرت و توان او را دست کم بگیرند و یا به فراموشی بسپارند. او از آنچنان توان و کاریزمایی برخوردار بود که متفاوت از قهرمانان عمده دنیا بود؛ به گونه ای که می توان از او تحت عنوان قهرمان نشسته یاد کرد . . .
دولت آمریکا به دلیل ترس از واکنش مردم انقلابی ایران بر آن بود تا با بهره مندی از راحت ترین راه مقدمات فرار شاه به آمریکا را مهیا نماید. این امر بعد از آنکه امام خمینی در مصاحبه با «اوریانا فالاچی» به صراحت به لزوم بازگشت شاه خائن به ایران مطرح شده بود از اهمیت بیشتری برخوردار شده بود . . .
با تثبیت امام خمینی به عنوان رهبر همه جریان های سیاسی در مبارزه با حکومت پهلوی، ساواک تلاش می کرد تا هر گونه رابطه با میان مخالفان و به طور خاص روحانیون با امام در خارج از کشور را محدود نماید؛ این امر درباره آیت الله سیدعلی خامنه ای که بارها توسط ساواک دستگیر شده بود نیز صادق بود . . .
مدرسه رفاه گذشته از آن که به محل مهم دیدار امام و مردم تبدیل شده بود؛ محل دستگیری و اعدام برخی از سران رژیم شاهنشاهی نیز بود. ارتشبد نصیری، رحیمی فرماندار نظامی تهران، خسرو داد از فرماندهان نیروی هوایی از جمله افرادی هستند که در پشت بام این مدرسه اعدام یا تیرباران شدند.
در این سند قطعنامه دومین کنگره سازمانهای جبهه ملی ایران در اروپا مشتمل بر تقدیر از قیام 15 خرداد و محکوم نمودن محمدرضا پهلوی در واقعه مذکور ، درخواست آزادی زندانیان سیاسی ، ... را مشاهده می نماییم.
امام خمینی رهبری فرهمند بود. او همه ویژگی هایی که یک رهبر بزرگ می بایست داشته باشد را دارا بود؛ نظریه پردازی قدرتمند بود و در مقام اجرا نیز به خوبی نیروها را بسیج می کرد. آمریکایی ها به خوبی نسبت به این آگاه بودند، حمایت از طرح دستگیری امام را نیز باید بر همین اساس تحلیل کرد . . .
در حالی که مرحوم آقا مصطفی در خدمت آقای نجفی مرعشی نشسته بودند، ایشان را دستگیر کرده و به زندان می برند. خبر زندانی شدن آقا مصطفی به امام می رسد. امام لبخندی می زند و می فرماید: لازم بود ایشان زندان برود.
اگر بپذیریم که امام خمینی در نجف مبانی تئوریک انقلاب فراهم کرد، ایشان در فرانسه به جنگ رسانه ای با حکومت پهلوی رفت. از این رو بود که جایگاه مبارزات فرانسه را باید بسیار برجسته کرد.
در این آلبوم نگاهی گذرا می اندازیم به تصاویر و عکس های خاطره انگیز به جا مانده از ایشان؛ این عکس ها مربوط به دوران کودکی، نو جوانی، مبارزه و تبعید و انقلاب اسلامی است.
از اوایل دهه 1340 تا زمانی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، روز به روز مردم با امام خمینی بیشتر و بهتر آشنا می شدند و به همین دلیل شخصیت های دیگر در زیر سایه شخصیت ایشان قرار می گرفتند...
برگزاری جشنهای 2500 سالهی شاهنشاهی یکی از سیاستهای رژیم برایتحکیم مبانی مشروعیت سلطنت خویش بود. از طرف دیگر رژیم قصد داشت که با تکیهبر ارزشها و سنتهای باستانی و ترویج آنها در جامعهی ایران، به مبارزه با ارزشهایاسلامی بپردازد و آنها را تضعیف نماید، این سیاست از بدو تأسیس سلسلهی پهلویآغاز شده بود. امام خمینی ...
امام خمینی همچنین تلگرافی برای اسدالله علم نخست وزیر فرستادند که در قسمتی از آن چنین آمده بود : « اگر گمان کردید میشود با زور چند روزه ، قرآن کریم را در عرض اوستای زرتشت ، انجیل و بعض کتب ظاله قرار داد ... ، بسیار در اشتباه هستید . و ..
ما فکر میکردیم اینجا مثل عراق نیست،من هر کجا بروم حرفم را میزنم. من از فرودگاهی به فرودگاه دیگر و از شهری به شهر دیگر سفر میکنم تا به دنیا اعلام کنم که تمام ظالمان دنیا دستشان را در دست یکدیگر گذاشتهاند تا مردم جهان صدای ما مظلومان را نشوند ولی من صدای مردم دلیر را به دنیا خواهم رساند، من به دنیا خواهم گفت که در ایران چه میگذرد.
مأموران تلاش کردند با لگد درب را شکسته و وارد اتاق ایشان شوند. امام بانگ زد «وحشیگری در نیاورید الآن در را باز میکنم» مأموران بیاعتنا به این هشدار در را شکستند و وارد اتاق شدند. امام مهر امضای خود را به بانو خمینی سپرد و فرمود شما را به خدا میسپارم.