در روز جمعه ۳۶/8/۲۴ نزاعى خونین در بخش 15 بین حسین رمضان یخى معروف و برادرش تقى و برادران هفت کچلان روى داد که در این نزاع چهار نفر مضروب و 12 نفر توقیف شدند...
بحث ساختمانها، تجهیزات و اسناد ساواک طی روزهای نخست پس از پیروزی انقلاب، میان گروههای مسلح و مبارز داغ بود و هر گروهی تمایل داشت به این تجهیزات و به ویژه بخش اسناد دسترسی پیدا کند. رقابت برای دستیابی به این اسناد از عصر روز ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ شروع شد و تا استقرار گروهی از اعضای کمیتههای استقبال از امام در محل ساختمان اصلی ساواک، ادامه یافت.
وزیر پیشین جنگ فرانسه فریاد زد: «حذف شلوار قرمز؟ هرگز! شلوار قرمز یعنی فرانسه!» جانشین او پس از پایان جنگ نوشت: «آن چسبیدن کورکورانه و ابلهانه به چشمگیرترین رنگ، عواقبی سخت در پی داشت.»
در دوران جنگ جهانی دوم جام در ایتالیا بود و معاون رئیس فیفا، «اوتورینو باراسی» آنرا در یک جعبه کفش در زیر تختخواب خود مخفی کرده بود. برزیل در سال ۱۹۶۶ به روال عادی پس از چهار سال جام را به فیفا بازگرداند. این جام در همین سال و قبل از شروع بازیها، بخشی از نمایشگاه «فوتبال در دنیای تمبر» بود که در «وستمینستر سنترهال» لندن برگزار شده بود.
در امتحانات تربیت معلم سال جارى پولهایى اخذ و عدهاى با دادن پول وارد کلاس تربیت معلم گردیدهاند و خواهر زن راننده مدیرکل آموزش و پرورش گیلان آقاى قریب نیز بدون پرداخت پول جزء قبولشدگان مىباشد.
مقامات عالىرتبه دولت کوشش مىکردند خود را بیشتر به اردشیر زاهدى نزدیک کنند ولى زاهدى در حالى که نخستوزیر هم حضور داشت خطاب به من گفت دوستان کلهپاچهاى من کجا هستند آنها به درد مىخورند. نخستوزیر و دیگران از این بیان او متعجب شده بودند.
در سال 1964 مقامات آمریکائى جهت مستشاران نظامى خود در ایران تقاضاى مصونیت سیاسى نموده و قرار بر این گردیده که جهت 87 نفر (50 نفر درجهدار و 27 نفر افسر) که طبق جدول زمانى جمع کل مستشاران نظامى در ایران مىباشند ...
وضع آموزش وپرورش از چند سال پیش بهتر نشده و هیچ تغییرى هم نکرده چون از زمانى که خانم پارسا وزیر شدهاند گرفتن پست در فرهنگ پولى شده (البته سابق هم بوده) ولى حالا دیگر تا اندازهاى علنى گردیده هرکس که مىخواهد رئیس فرهنگ یا رئیس بخش بشود باید یک مقدارى پول بدهد و بستگى دارد که آنجایى که مىخواهد رئیس بشود مبلغ فرق مىکند ...
طبق تقویم بهائى روز جمعه و شنبه 7 و ۵۲/11/۸ مصادف با تولد بهاءاللّه و همچنین اول و دوم ماه محرم مىباشد. ضمنا گرچه پخش موسیقى در اوایل محرم از طریق رادیو و تلویزیون نیز آزاد است لیکن اجتماع بهائیان در ایام سوگوارى و برگزارى جشن توأم با موسیقى با توجه به تعصبات مسلمانان در ایام محرم به مصلحت نمىباشد.
تو شعار خواهی داد "...آیا یک صدم کارهایی که من کردهام میتوانست به وسیلهٔ یک دیکتاتور دست راستی یا چپی صورت گیرد؟..." تو با خشم خواهی گفت "... تعداد پنج هزار زندانی سیاسی درست نیست. تعداد زندانیان سیاسی به اندازهٔ تعداد خائنین کشور است."
جمهوری ونیز و ایران کتابی در بردارنده حاصل تحقیقات ایرانشناس ایتالیایی گولیلمو برشه درباره تاریخ روابط سیاسی و اقتصادی ایران و دولت ونیز در عصر ترکمانان آق قویونلو و صفویه است که به سال 1865 میلادی منتشر شده است.