عباس عراقچی معاون وزارت خارجه و عضو تیم مذاکرهکننده هستهای ایران (نفر سمت چپ تصویر) در کنار علامه محمدتقی جعفری و اکملالدین احسان اوغلو دبیرکل سابق سازمان همکاریهای اسلامی و رقیب انتخاباتی اردوغان رئیسجمهور ترکیه در انتخابات اخیر ایستاده است.
عایشه باز بنا بر ناسازی میگذارد که: «علی حرمت مرا حفظ نکرد و مرا با مردانی بیگانه تنها نهاد». در این هنگام دختران نقاب از چهره بر میگیرند و ظرافت کار امیرالمؤمنین(ع) را آشکار میسازند.
زیر پوست شهر گزارش هایی از زندگی مردم شیراز است که توسط نظمیه یا پلیس مخفی شهر مدام تهیه می شد. این بررسی شامل یک مقدمه بسیار مفصل و نیز اسناد باارزشی است که از دوران مشروطه تا پایان جنگ جهانی اول امتداد می یابد. اهمیت این اسناد و مدارک به این سبب است که از اوضاع اجتماعی، سیاسی و اقتصادی شهر و تحرکات موجود در آن را پورت می دهد و حاوی مطالب بسیار باارزشی ...
معماران و هنرمندان مسلمان در ساخت و طراحی مساجد نهایت ذوق و خلاقیت هنری خود را بیتوجه به اجر مادی آن به کار می برند. معماری مساجد در ایران یک دنیا شور و هیجان و یک سکوت و آرامش باشکوه را به نمایش میگذاردکه نماینده ذوق سرشار زیباییشناسی است و منبعی جز ایمان مذهبی و الهام آسمانی نمیتواند داشته باشد. از همان ابتدای ظهور اسلام ...
پیام معنوی شیعه به جهانیان یک جمله بیش نیست؛ «خدا را بشناسید» و به تعبیر دیگر، راه خداشناسی را پیش گیرید تا سعادتمند و رستگار شوید و این همان جملهای است که پیغمبر(ص) دعوت جهانی خود را با آن افتتاح فرمود.
در انگلستان دوران الیزابت، بسیاری از زنان را غرغرو و سرکش طبقهبندی میکردند؛ از علل جای گرفتن در این طبقهبندی میتوانست غر زدن به شوهر، غیبت، و یا بلند حرف زدن باشد. در نظر مردم آن زمان، بددهنها و غرغروها نشان میدادند که مرد خانه به درستی نتوانسته است زن و زندگیش را اداره کند.
تایتانیک کشتی افسانه ای است که در اولین سفر خود با کوه یخی برخورد کرده و غرق شد. تصاویر وفیلم های واقعی مختلفی از این کشتی که حتما داستان آن را بارها شنیده اید وجود دارد اما یکی از این تصاویر از باقی آن ها جذاب تر است. در این تصویر تایتانیک در میان آب دیده می شود که تازه سفر خود را آغاز کرده است. مورخین اعتقاد دارند آخرین تصویری که از این کشتی گرفته ...
پیش از کودتای ۷ ثور وی صاحب مناصب دولتی متعدد در دولت وقت افغانستان بود و پس از آن، ترک وطن نمود و باقی عمر را اکثراً در پاکستان به سر برد. وی در مجموع ۶۲ اثر منظوم و منثور در عرصههای مختلف هنر، ادب ، سیاست ، فلسفه و عرفان دارد که بیشترشان در داخل و خارج از افغانستان به چاپ رسیده است.
رفى همچنان در لاهور به سر برد تا در سال ۹۹۹ هجری قمری در سن سی و شش سالگی درگذشت. پس از چندى پیکرش را به نجف منتقل کردند. شهرت او در قصیدهسازى و از سخنسرایان بنام سبک هندی است.
وی از علمای بزرگ عهد خویش محصوب میشده وتألیفاتی درعلوم عقلیه و نقلیه و حکمت و اخلاق دارد که مهمترین آنها عبارتند از: ابواب الجنان، تفسیر صافی، تفسیر اصفی، کتاب وافی (در شرح کافی) ، شافی ، مفاتیح الشرایع ، اسرارالصلوه ، علم الیقین در اصول دین ، تشریح (در هیئت) سفینة النجاه ، شرح صحیفه سجادیه ، ترجمة الصلوه (به فارسی) ، ترجمه طهارت (به فارسی) ، ترجمه ...