پاسخ «حجت الاسلام رضا محمدی» کارشناس مباحث اعتقادی، به این پرسش که «فرق و مرز میان ایمان به غیب که در سوره بقره آمده است با خرافات چیست؟» (برگرفته از رادیو سراسری معارف) (8:27)
یک سعدی پژوه گفت: تصوری که همه ما از سعدی داریم، یک مرد جاافتاده، پخته و کامل است که کودکی، نوجوانی و جوانی نداشته به همین دلیل به سعدی میگوییم شیخ و آن هم نه یک شیخ معمولی بلکه یک شیخ بزرگ و اجل.
سعدی در نظر بسیاری از اهالی ادب و عرفان، یکی از ستونهای استوار است. رهبر معظم انقلاب درباره وی میفرمایند: سعدى یکى از این نادرگان است که اگر گاه زبان به ستایش گشوده، در ساغر زرین مدح خود جز داروى شفا بخش و گاه تلخ پند و اندرز نریخته است.
یک شب دیدم چراغ منزل علی روشن است. نگاه کردم دیدم علی دارد گریه میکند. دیدم مقالهای در مورد حضرت رسول(ص) مینویسد و وقتی به مظلومیت حضرت رسول(ص) رسیده است، خودش دارد گریه میکند.
فقید سعید، علامه مرحوم حجت الاسلام شیخ عزیزالله عطاردی قوچانی، از معاشران دیرین مرحوم استاد محمدتقی شریعتی بود که ارتباط خود با ایشان را تا پایان حیات وی تداوم بخشید. و درباره نقش آن استاد با الحاد سخنان خواندنی برای تاریخپژوهان دارد.
{انگلستان} یک کشوری مانند (هند) {را که} در مسیر علمیِ معقول و صحیحی حرکت میکند، به کمک علم و به کمک سلاح این کشور را تصرف میکنند، بیدریغ انسانها را میکُشند، منابع ثروت او را از بین میبرند.
روزنامه اطلاعات در تاریخ سه شنبه 28 تیرماه 1348؛ شماره 12031 به نقل از مقامات اداره آموزش و پرورش تهران یک قانون عجیب را منتشر نمود که تیتر خبر بدین گونه بود: آموزگاران زن باید تابستان وضع حمل نمایند!