فتحعلی شاه، پادشاه دوران قاجار ایران که در بین ایرانیان به عنوان شاهی تنپرور و بیعرضه و عامل از دست رفتن بخش عظیمی از خاک ایران شناخته میشود، خوشتیپترین چهره موزه لوور پاریس شناخته شده است!
این ایام گرچه به نام قوه قضاییه نامیده شده و بیشتر یادآور شهادت آیتالله بهشتی و یارانش است، اما مروری بر روزهای سال 60 در چنین مقطعی، نشاندهنده حوادث مهمی است؛ حوادثی که سالهای ابتدای انقلاب را برای مردم با خاطراتی درسآموز و البته تلخ همراه کرده است.
اولین غبار روبی حرم امام رضا (ع)/از سمت راست: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای. آیت الله شهیدهاشمی نژاد- آیت الله میرزامهدی نوقانی. آیت الله میرزاجوادتهرانی. سیدهادی خامنه ای
حاج مهدی سعیدی هم رفت؛ رفت پیش رفقای شهیدش؛ انگار همین دیروز بود که در جلسه ماهانه بچههای تخریب، بلندگو را گرفت و خاطره همرزم شهیدش را با خنده و شوخی تعریف کرد.
اشرف پهلوی در کنار همه بی بند و باری های اخلاقی خود، سه بار به طور رسمی ازدواج کرد. نخستین بار به دستور پدرش، با علی قوام پسر قوام الملک شیرازی و برادر زن اسد الله علم ازدواج کرد. ازدواج دوم وی با یک جوان مصری به نام احمد شفیق بود، و ازدواج سومش نیز با فردی به نام مهدی بوشهری بود...
آخرین روزهای ماه شعبان هم در حال سپری شدن است. امام رضا(ع) برای کسانی که تا کنون از توفیقات این ماه بی بهره بوده اند برای جبران فرصت از دست رفته راهکاری ارزشمند ارائه می دهند .
اشرف زنی جسور، قدرتطلب، مغرور و خوشگذران بود و برخلاف خواهرش شمس به امور سیاسی عشق میورزید. او تا زمان حضور پدر در ایران (شهریور 1320) از شرکت در کلیه امور سیاسی محروم بود، بعد از برکناری پدر (شهریور 1320) بلافاصله از پدر جدا شد و با کمک مادرش به ایجاد باندهای دست زد تا بتواند به صورت عوامل اجرایی خود از آنها استفاده کند و در حکومت دخالت کند.
اشرف عاشق سیاست بود. او از همان نخستین روزهای شهریور 1320 با کمک و مساعدت مادرش به جمعآوری عدهای پرداخت که بعدها بتوانند در دولتها عوامل اجرایی او باشند. اشرف از نیمههای سال 1331 درصدد برآمد تمام همّ خود را در راه سقوط مصدق بهکار گیرد. فعالیت سرسختانه او زمانی آغاز شد که دکتر مصدق پیشنهاد بانک بینالمللی را در مورد نفت رد کرد و امیدی به حل مساله ...
پس از این که در سال ۹۹۷ هـ . ق عبدالمومن خان ازبک اقدام به غارت اموال آستان و طلاهای گنبد کرد؛ شاه عباس اول در سفری که از اصفهان با پای پیاده به مشهد داشت مجددا گنبد را طلاکاری نمود و به خط ثلث و با خطاطی علیرضا عباسی با قلم طلایی بر زمینه فیروزه ای در کتیبه کمربندی گنبد نوشته شد که…