از ابتدای تشکیل رژیم جعلی اسراییل، دربار پهلوی بدون درنظر گرفتن حساسیت جامعه مذهبی ایران نسبت به آغاز روابط با این رژیم، سعی در توسعه و گسترش روابط مختف سیاسی و امنیتی داشت. به نحو ی که این رژیم را به صورت موقت مورد شناسایی قرا داد و حتی دست آژانس یهود در ایران را جهت انجام فعالیتهای مربوطه به آرمان یهود بازگذاشت. در سند ذیل میبینیم که صهیونیستهای ...
درواقع تنوع و گوناگونی برنامه ها و اهداف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی اسدالله علم و جریان وابسته به آن ایجاد می کرد تا اعضای گروه و طرفدارانش از میان طبقات ناهمگون و به ظاهر ناموازی برگزیده و جذب شوند.
علی پروین اسطوره و پیشکسوت باشگاه پرسپولیس که از قدیم نمایشگاه اتومبیل داشت در ایام جوانی در کنار BMW قرمز رنگش که یک اتومبیل لوکس به شمار می رفت عکسی به یادگار انداخته است.
آخرین اثر استاد علی ابو الحسنی درباره شیخ فضلالله نوری در همایش بزرگداشت چهارمین سال درگذشت وی با سخنرانی موسی حقانی، محمد حسین رجبی و محمدرضا کائینی برگزار شد.
در دوران سلطنت محمدرضاشاه، انتخابات معنای واقعی خود را از دست داده بود. انتخابات مجلس که به مثابه اهرم تجلی اراده ملی بود، تحت سیطره حاکمیت و بالاخص شخص شاه قرار گرفت. برگزاری انتخابات آزاد در چنین شرایطی، سخنی گزاف و به دور از واقعیت بود.بدین ترتیب، انتخابات در زمان پهلوی، سازوکاری برای زیبا جلوه دادن ویترین حکومت بود؛ سازوکاری که بیشتر در جهت ...
اختلافات مرزی از جمله اروند رود همیشه بین ایران و عراق از دیرباز وجود داشته است و قبل از انقلاب با بالا گرفتن اختلافات و شروع درگیری با میانجیگری رئیس جمهور الجزایر قراردادی(قرار داد1975الجزایر) بین ایران و عراق بسته شد.
براساس شواهد و مدارک بهدست آمده، فرقهی دورغین بهاییت یکی از عوامل نفوذ اسراییل در ایران در طول دوران پهلوی محسوب میشده است به طوری که آنها با نفوذ در نهادها و بخشهای مختلف تلاش میکردند تا منافع اسراییل در ایران هرچه بیشتر تحکیم شود.
یک شخص چگونه میتواند هم پدر روشنفکری دینی باشد و هم نیای بنیادگرایی محسوب شود. هم بنیانگذار سلفیه باشد و هم متجددی غربگرا. هم مذهبی مرتجع خوانده شود و هم کافری بیدین. و از قضا مورد سوءظن و طرد همهی این گروهها قرار بگیرد.
بر اثر بیکفایتی فتحعلیشاه و شکست ایران در جنگ اول ایران و روس، شمال ایران به اشغال روسها در آمد. این حوادث، خشم «شهید ثالث» را برمیانگیزد و او برای اولین بار در مخالفت با نظام شاهنشاهی فاسد قاجار، مسأله ولایت فقیه را مطرح میکند.
سلطان الأطرش یکی از رهبران انقلاب بزرگ سوریه ضد قیمومت فرانسه بر سوریه در بین سالهای ۱۹۲۵ - ۱۹۲۷ میلادی است.بعد از وارد شدن نیروهای انقلاب بزرگ عربی با فرماندهی فیصل یکم به دمشق در سال ۱۹۱۸م، از طرف رهبر مذکور این انقلاب، لقب پاشا به وی داده شد.
مقاومت فرانسه (به فرانسوی: La Résistance française) به مجموعه فعالیتهای مردم فرانسه علیه اشغال فرانسه به دست آلمان نازی و علیه همدستی رژیم ویشی با آلمان در خلال جنگ جهانی دوم گفته میشود. هستههای مقاومت گروههای کوچکی از مردان و زنان مسلح بودند که علاوه بر جنگ چریکی اقدام به پخش شبنامهها، فراهم کردن اطلاعات سری دست اول و ایجاد شبکهٔ فرار برای سربازان ...
رومیان عهد باستان بر ماه جاری (تقویم میلادی) که از دهه سوم آن فصل بهار آغاز می شود نام مارتیوس خدای جنگ ( Martius) را گذاردند زیرا که از این ماه از برودت هوا کاسته و لشکرکشی امکانپذیر می شود.