تا قبل از تعطیل کردن «ماشین دودی» در سال 1341، یکی از مهمترین تفریحات مردم سفر به حضرت عبدالعظیم(ع) در شهرری بود و با پرداخت اندکی پول، یک خانواده در باغهای اطراف حرم بیتوته کرده و «از یک کرشمه دو کار برمیآمد»؛ هم فال بود و هم تماشا، هم زیارت فراهم بود و هم سیاحت. برای همین بسیاری از خانوادههای قدیمی، این مسافرت یک روزه را یکی از بهترین خاطرات ...
حسن بن زید بن محمد بن اسماعیل بن زید بن حسن ملقب به داعی کبیر و داعی اول از سادات حسنی اهل مدینه بود که از حجاز به ری کوچید. وی پس از درخواست اهالی طبرستان در سال 250 هجری قمری قیامی را در این منطقه رهبری کرد که موجب بنیان نهادن حکومت علویان طبرستان گشت.
همسران شاهان قاجار علاوه بر اینکه در تجملات درباری غوطه ور بودند، گاه به واسطه بی تدبیری شاهان این جسارت را پیدا می نمودند تا در ا مور سیاسی نیز دخالت نمایند.
جهاد در اسلام بر دو قسم است؛ الف: جهاد ابتدایی که بنابر نظر عموم فقهای شیعه فقط در زمان امام معصوم(ع) و با امر او انجام میشود و غیرمسلمانان را دعوت به اسلام میکند. ب: جهاد دفاعی که هرگاه مرز و سرحدات یک کشور اسلامی مورد تجاوز قرار بگیرد یا حقوق آنان پایمال شود بر همگان (اعم از زن، مرد، کوچک و بزرگ) واجب است با هر وسیله دفاعی از آن دفاع کنند.
تواریخ معتبر و رایج اسلامی و حتی نوشتههایی هم عصر خواجه که اتفاقا به شرح زندگی و اقدامات او نیز پرداختهاند، ذکری از کتابی به عنوان سیرالملوک نوشته او به میان نمیآورند.
اسناد به جای مانده و به خصوص مواردی که پیرامون شخصیت محمدرضا پهلوی، اشرف پهلوی، درباریان و... در رسانههای بیگانه به خصوص روزنامهها و مجلات آمریکایی بسایر خواندنی و درس آموز میباشد. آنچه پیش روی شماست نمونهای پیش روی شما گزارش یک مجله آمریکایی راجع به نقش خاندان پهلوی در داد و ستد مواد مخدر است .
گفتم: برای شما چه بهتر که الان در این راه کشته شوید؟ چه سعادتی بهتر از این خواهد بود؟ این است الفبای انقلاب ما. سرانجام آقای دکتر سنجابی و آقای مهندس بازرگان قبول نمودند
امیر سرتیپ دوم خلبان عبدالکریم عصاره از دلاوران گردان ۱۱ شناسایی بود؛ تصورش هم سخت است که بدون هیچ وسیله دفاعی و دریغ از یک تیر، به سمت دشمن حرکت و از سد پدافند آنها عبور کردن.
زنانی که از سوی شاهان قاجار در دربار نگهداری می شدند، گاه به واسطه جایگاهی که در نزد شاه دارا بودند هزینه های مخصوص به خود را داشتند، چنانچه همواره مقدار معینی از در آمد کشور که می بایست صرف افراد نیازمند می گردید، برای رفع نیازهای آنان در نظر گرفته می شد.
سعدی شیرازی بی تردید یکی از کم نظیرترین شاعران تاریخ ادبیات ایران زمین می باشد، به نحوی که گاه تک بیتی از اشعار وی می تواند اوج هنری آثار او را نشان دهد.
پس از کشتن بیش از سی انسان، وقتی او را برای اعدام میبردند، معترض بود. میگفت: «من فقط چند نفر مجهولالهویه را کشتهام و شما مرا برای خاطر این اشخاص ولگرد میکُشید؟ من که شخص حسابی و سیدی را نکشته بودم، چند نفر مجهولالهویه را کشتم!»