یکی از تشکلهای مخفی ای که در دوران پس از مشروطه در ایران شکل گرفت «کمیته مجازات» است. کمیته ای که با ادعای برخورد با خائنین به ملت ایران تشکیل شده بود. این تشکل که تقریبا ده سال بعد از مشروطه(1295 شمسی) تشکیل شد حدود یکسال فعالیت کرد. . .
یکی از تشکلهای مخفی ای که در دوران پس از مشروطه در ایران شکل گرفت «کمیته مجازات» است. کمیته ای که با ادعای برخورد با خائنین به ملت ایران تشکیل شده بود. این تشکل که تقریبا ده سال بعد از مشروطه(1295 شمسی) تشکیل شد حدود یکسال فعالیت کرد. درباره نحوه ترورهای صورت گرفته توسط این تشکیلات حرفها و حدیثهای فراوانی وجو دارد. با اینحال نویسنده کتاب «اسرار تاریخی کمیته مجازات» درباره هدف تشکیل این کمیته می نویسد:
«کمیته مجازات در سال 1335 قمری به وسیله سه نفر به نامهای ابولفتح زاده، منشی زاده و مشکوه الممالک تشکیل و بعدها میرزاعلی ارداقی و عمادالکتاب نیز بدانها پیوستند و با کمک کریم دواتگر که با مشروطه خواهان همکاری داشت توانستند آن عده از افرادی را که در اجرای اصلاحات راه وطن سد راه وطن خواهان بودند از میان بردارند.»
البته این ادعایی است که مخالفین زیادی دارد. بسیاری با انتقاد از مشی کمیته مجازات که مبتنی بر ترور و وحشت افرینی بوده است فعالیتهای این تشکیلات سری را مورد نقد قرار داده اند.