فتحعلیشاه قاجار درسال1177 ه.ش درسال دوم سلطنت خودفرمان داد تابيرون از تهران قصري برايش بسازند. محل قصر در جايی انتخاب شد که در آن زمان به اراضي خرم آبادمعروف بود. آن محل درآن هنگام در دره ماهور بود،لذا ناگزيرشدند بعضی از قسمت هارا بتراشند وقسمت های ديگررا پرکنند. آن گاه در آن جا يک عمارت بزرگ شامل بيرونی، اندرونی،کلاه فرنگی واستخر بنا کردند. این قصر ...
شاعران ایران زمین هر یک بنا بر ذوق و حال خوش خود از بهاریههایی سروده اند. از حافظ و سعدی گرفته تا رودکی و عنصری و ... تقریبا در دیوان شاعران بنام ایرانی میتوان در وصف بهار و عید نوروز شعرهای زیبایی یافت.
به مناسب تقارن ایام فاطمیه با نوروز، جهت گرامی داشت ایام عزای حضرت صدیقه طاهره(سلاماللهعلیها) شعری از رضا قربانی را که در ادامه میآید را به همه دوستداران اهل بیت (علیهاسلام) تقدیم میکند.
هاشم کامکار، یکی از شاعران آیینی کشورمان در آستانه تقارن نوروز با ایام عزای بی بی دوعالم، حضرت فاطمه(س) شعری سروده که شما را به خواندن آن دعوت می کنیم.
ستونی که از دیرباز در بسیاری از مطبوعات وجود داشته وقایع نگاری از همان روز بوده است. ستونی که یادآور تاریخ گذشته مردمان و مرور بر مهمترین وقایع تاریخی در همان روز بوده است.
صحبت از طرود که به میان آید یاد زلزله مهیب سال 1331 همچنان افکار عمومی را تکان میدهد.800نفر در روستای طرود از توابع شهرستان شاهرود کشته میشوند و تنها تلی از خاک باقی میماند.
خبرهای خندهدار و به قول فرنگیها فان از دیرباز مورد توجه رسانهها بوده و مردم هم علاقه بسیاری به خواندن این جراید داشتند. ظاهرا در خبر زیر دو هوو برای نصب سنگ قبر با هم درگیری فیزیکی پیدا کردهاند.
جاده و حادث پیش روی آن همواره از جمله اخبار و اطلاعاتی بوده است که در صفحه حوادث روزنامهها نقش می بسته است. در زیر حادثه سقوط سنگ عظیم به جاده هراز یکی از این حوادث جادهای است که در صفحه یک روزنامه اطلاعات آمده است.
یک مورخ گفت: به همایون گفتم شأن شما از سلطنتطلبها بالاتر است. جواب داد ۸۱ سال سلطنتطلب بودم اگر الان بگویم سلطنتطلب نیستم خودم را مضحکه کردهام و هیچ کس حرفم را باور نمیکند اما میتوانم این سلطنتطلبها را کمی آدم کنم.
دبیرکل جمعیت فدائیان اسلام گفت: سال ۱۳۲۹ جلسهای با حضور رهبران جبهه ملی در خیابان ایران تشکیل شد و بزرگان جبهه ملی تاکید داشتند اگر رزمآرا کشته شود، نفت ملی میشود.
یک مورخ گفت: ترور رزمآرا ضربه اساسیای بود که به فضای غالب سیاسی کشور در آن برهه وارد کرد تا ماده قانون ملی شدن نفت وارد مجلس شد و پس از طی روند خود، ۲۹ اسفندماه توسط شاه به امضا رسید