پس سقوط استان فارس امروزی به دست اعراب یک سردار عرب به نام "نصر ابن سیار" وارد غار شاپور شد که این غار در آن زمان پر از آثار تاریخی و هنری ایرانیان بود.نصر دستور افکندن مجسمه شاپور از جایگاهش داد و آثار دیگر هم از آسیب در امان نماند .
تصویر زیر مربوط به یکی از دختران دانشجوی ایرانی است که سال ۱۹۷۹ در مقابل خانه فرح (همسر شاه) تجمع کرده بودند و با برخورد شدید پلیس آمریکا مواجه میشوند.
یهودیان بنینضیر نقشه قتل پیامبر(ص) را طراحی میکنند و از آنجایی که خداوند حافظ رسولش است، نقشه آنان را ناکام میگذارد و این قوم پیمانشکن مجبور به ترک مدینه میشود.
آنگاه که خروج شاه از کشور حتمیشد، به پیشنهاد شاه و با موافقت نخست وزیر- شاپور بختیار- بنا بر این شد تا در غیاب شاه، امور حکومتیی مربوط به وی از جمله عزل و نصبها و … بر عهدهی شورای عالی سلطنتی قرارگیرد.
روزنامهی «ایندیپندنت» در 27 آذر 1368، با چاپ عکس بزرگی در صفحهی اول خود، صحنهای از یک مسجد در شمال شرقی لندن را به نمایش گذاشت و زیر آن نوشت: این یکی از هزاران مسجدی است که در آن تمامی حاضران در مسجد به نشانهی تأیید فرمان صادره از سوی امام خمینی (ره) مبنی بر مرگ رشدی، دستهای خود را بلند کردهاند.
این بادگیر که روی اسکناس دو هزار تومانی نقش بسته تصویری است از خانه تاریخی آقازاده متعلق به سیدحسین ابرقویی و مربوط به دوره قاجار است بادگیر این خانه یکی از بادگیرهای اصیل و زیبای ابرکوه محسوب می شود
فضاى سیاسى،اجتماعى، اقتصادى و نظامى دهه 50 وخصوصا سالهاى واپسین انقلاب در نگاه دولتمردان رژیم پهلوى عصر شکوفایى و رسیدن به دروازههاى تمدن بزرگ و در یک کلمه عصر طلایى بود و بسیارى از تحلیلگران و سیاستمداران داخلى و خارجى حکومت ایران را رژیمى پایدار و با ثبات درتمامى عرصهها برآورد نموده و ایران را جزیره ثبات مىنامیدند.
24 دیماه 1358 سالروز انتصاب آیتالله خامنهای به امامت نماز جمعهی تهران است. ایشان در اولین نطق تاریخی خود، سخنان مهمی دربارهی جایگاه نماز جمعه و آیتالله طالقانی، اولین امام جمعه در تاریخ جمهوری اسلامی، بیان داشتند. متن حاضر در پی تبیین اولین نماز جمعهی ایشان است.
باغ شاهزاده یا باغ شازده یکی از زیباترین باغهای تاریخی ایران محسوب میشود. این باغ در حدود چهار کیلومتری شهر ماهان و حوالی شهر کرمان و در دامنه کوههای تیگران واقع شده و مربوط به اواخر دوره قاجاریه میباشد.
روز ۲۳ دی ۱۳۵۷ و در آخرین روزهای حضور محمدرضا پهلوی در ایران، شورای سلطنت تشکیل شد. ریاست آن بر عهده سیدجلالالدین تهرانی گذاشته شد که با روحانیت ارتباط و دوستی داشت.
شاه درذیل عکس نوشته که : جمعی قمارباز که بحالت طبیعی دریکی از خانه های خارج شهر نزدیک به دروازه دولاب مشغول قمار هستن و عکس آنها غفلته بدون خبر انداخته شده است
بیگم نصرت بوتو (زاده ۲۳ مارس ۱۹۲۳ در اصفهان - درگذشته ۲۳ اکتبر ۲۰۱۱ در دبی), زن سیاستمدار ایرانی - پاکستانی است که فعالیت سیاسی اش را در پاکستان با حزب مردم پاکستان آغاز کرد. او همسر دوم ذوالفقار علی بوتو و مادر بی نظیر بوتو است.